Angelina Jolie-MAC- Disney: Αυτή η σειρά μακιγιάζ θα είναι WOW!

Angelina Jolie-MAC- Disney: Αυτή η σειρά μακιγιάζ θα είναι WOW!

Μια συλλογή dark and cool! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Disney, όμως αυτή η φορά έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, γιατί μιλάμε για μια σειρά μακιγιάζ που τα έχει όλα: μια superstar, μια ταινία-υπερπαραγωγή, και για πρωταγωνίστρια όχι μια πριγκίπισσα αλλά μια σκοτεινή persona, την Maleficent!

Η MAC συνεργάστηκε με την Disney και την Angelina Jolie και δημιούργησε μια συλλογή από 11 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια, που θα είναι σκοτεινή αλλά cool!

ange

Αν και προς το παρόν αυτά είναι όλα τα στοιχεία που έχουμε, ο special effects makeup artist, Rick Baker, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Angelina Jolie στην ταινία, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το look της: "Θα ήθελα πολύ να αντιγράψω την Maleficent που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Αλλά όταν έχεις την Angeline Jolie δεν θέλεις να την αλλάξεις πολύ, να την καμουφλάρεις. Για να είμαι ειλικρινής, είπα πως πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα στο πρόσωπό της, εκτός από τα κέρατα. Η Angie είχε κάποιες πολύ συγκεκριμενες ιδέες που ήθελε να κάνουμε και δουλειά μου ήταν να προσπαθήσω να τις "μεταφράσω" και να βάλω και την δική μου αισθητική και όλο αυτό το πράγμα να λειτουργήσει συνολικά. Πιστεύω πως το μακιγιάζ που κάναμε είναι πολύ cool", είπε ο Rick Baker.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την Άνοιξη που θα κυκλοφορήσει η συλλογή για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.