Η νέα συνεργασία της Kiehl's "ζωγραφίζει" τα Χριστούγεννα

Η νέα συνεργασία της Kiehl's "ζωγραφίζει" τα Χριστούγεννα

Ο Eric Haze υπογράφει δύο limited edition προϊόντα που δίνουν χαρά

Μετά τη συνεργασία της με τους Kaws, Jeff Koons και Kenny Scharf, η Kiehl's φέρνει στα corners της την 5th Ετήσια Συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη Έκδοση σε συνεργασία με τον νεοϋορκέζο καλλιτέχνη Eric Haze.


Γνωστός για τα σχέδια που έχει δημιουργήσει στο πεδίο των τεχνών, του graphic design και της μόδας, ο Eric Haze παίρνει στα χέρια του 2 best sellers της Kiehl's και τα μεταμορφώνει, με το χαρακτηριστικό του ύφος.

Φέτος, λοιπόν, η Creme de Corps (η υπέρ-εμπλουτισμένη, θρεπτική κρέμα σώματος, που θεωρείται το πιο ενυδατικό προϊόν σώματος της Kiehl's) και το Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter (μια πλούσια κρέμα άμεσης θρέψης με την πιο ελαφριά υφή και το υπέροχο άρωμα), "ντύνονται" στα κόκκινα από τον Haze, φέρουν ένα ανάποδο Κ και λαμπερά αστέρια.

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, σημαντικό σε αυτή την συνεργασία: η Kiehl's θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων της συλλογής για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.