Τέλειες μπούκλες με την απόλυτη θεραπεία του Angelopoulos Hair Company

Γωγώ Φούντα
Τέλειες μπούκλες με την απόλυτη θεραπεία του Angelopoulos Hair Company

Οι πανέμορφες μπούκλες σας αποκτούν τη δική τους ειδική θεραπεία!

Η εταιρία Angelopoulos hair company παρουσίασαν μια νέα τάση κομμωτηρίων με το νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι που κάνει μόνο θεραπείες για τα μαλλιά.

Μετά την πιστοποίηση της brazilian keratin και την εμπειρία σε νέες θεραπείες κατά της ψαλίδας των μαλλιών και την επανόρθωση της τρίχας, τώρα το Angelopoulos Hair Company παρουσιάζει μια νέα θεραπεία.... Την CHI Enviro American Smoothing για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν τις φυσικές τους μπούκλες υγιείς και λαμπερές.

Η CHI Enviro American Smoothing είναι μια επαναστατική και ασφαλή θεραπεία για τα μαλλιά. Εξαλείφει έως και 95% του φριζαρίσματος, κάνοντας τα σγουρά μαλλιά πιο λεία και απαλά. Προσθέτει αμέσως εκπληκτική λάμψη και απαλότητα.

Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι καταπληκτικά. Είναι μια ασφαλή εναλλακτική μέθοδος αντί των σκληρών παραδοσιακών μεθόδων ισιώματος. Η CHI Enviro American Smoothing λειαίνει με ασφάλεια τα κατσαρά και τα σγουρά μαλλιά, και τα μετατρέπει σε όμορφα, απαλά και μεταξένια χωρίς να τα ισιώνει. Όταν η ισχυρή αλλά ταυτοχρόνως ήπια φόρμουλα, συνδυαστεί με τη θερμότητα από το σίδερο CHI και πιστολάκι των μαλλιών προσφέρει απίστευτα αποτελέσματα.

Αυτή η επαναστατική θεραπεία, εμποτίζει με τη μοναδική φόρμουλα αμινοξέων, πρωτεϊνών, μεταξιού και μαργαριταριών, την επιδερμίδα της τρίχας. Βελτιώνει δραματικά την κατάσταση της και προσδίδει λάμψη και απαλότητα ακόμη και στα πιο ατίθασα μαλλιά. Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως έως και 4 μήνες, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΛΑ