Στο Queen.gr περνάμε καλά! Οι νικήτριες του διαγωνισμού Νύχι Νύχι μαθαίνουν μανικιούρ

Στο Queen.gr περνάμε καλά! Οι νικήτριες του διαγωνισμού Νύχι Νύχι μαθαίνουν μανικιούρ

Θέλουμε κι άλλο! Δύο ώρες στην Ακαδημία Νυχιών της Άννας Αλμπάνη είναι ένα ξεχωριστό δώρο γνώσης... Δείτε πως τα περάσαμε.

Mπορεί να ήταν ένα κρύο απόγευμα του Δεκεμβρίου, η Άννα Αλμπάνη, όμως, και οι συνεργάτιδές της μας υποδέχτηκαν πολύ ζεστά στον άνετο χώρο τou Νail Academy by Νύχι Νύχι στο κέντρο της Αθήνας (ε, και τα υπέροχα μπισκότα καραμέλας έπαιξαν τον ρόλο τους)!

Το ραντεβού δόθηκε στις 5 το απόγευμα και οι δέκα νικήτριες του διαγωνισμού του queen.gr σε συνεργασία με το Νύχι Νύχι έδωσαν το "παρών" με μπόλικα χαμόγελα και πάνω από όλα όρεξη και διάθεση για μάθηση.... Και πως άλλωστε να μην έχεις διάθεση όταν η δασκάλα μας... Άννα Αλμπάνη είναι τόσο μεταδοτική που σχεδόν σε μαγνητίζει όταν μιλάει τόσο παθιασμένα για την τέχνη της!

Μετά τον ζεστό καφέ που ήπιαμε, καθήσαμε στα θρανία μας και το μάθημα ξεκίνησε!

Οι μαθήτριες- αναγνώστριες με προσήλωση άκουγαν τις συμβουλές για το σωστό μανικιούρ και συνεχώς ρωτούσαν για τα λάθη που κάνουν οι ίδες. Μετά πιάσαμε τις λίμες που μας μοίρασαν και σχεδόν όλες ακατάπαυστα ακούγαμε και λιμάραμε...ακούγαμε και λιμάραμε!

Αυτά που μάθαμε πολλά (σας ετοιμάζουμε θέμα σωστού μανικιούρ βήμα βήμα με φωτογραφίες σε λίγες μέρες) και πραγματικά αν νομίζετε πως ξέρετε αρκετά για την περιποίηση άκρων δυστυχώς κάνετε λάθος. Στο σεμινάριο αυτό που διήρκησε περίπου δύο ώρες έμαθα και εγώ, αλλά και οι νικήτριες του διαγωνισμού, χρήσιμα μυστικά για τα νύχια που δεν ξέραμε και μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζαμε!

Φεύγοντας με μια goody bag στα χέρια έχω την εντύπωση ότι όλες πήγαμε σπίτι για να κάνουμε ένα mini μανικιούρ ή να πάρουμε την κολλητή μας τηλέφωνο για να το παίξουμε έξυπνες για αυτά που μάθαμε!

Μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό... φροντίστε τα νύχια σας γιατί όπως μας είπε η Άννα Αλμπάνη δεν μπορείτε να φανταστείτε τί αποκαλύπτουν για τον οργανισμό μας!