Βήμα βήμα: Το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Χρυσές Σφαίρες

Βήμα βήμα: Το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Χρυσές Σφαίρες

Με την υπογραφή του οίκου Yves Saint Laurent

Ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες στο κόκκινο χαλί, η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στη λάμψη και τον μινιμαλισμό: ο makeup artist Kristofer Buckle επιμελήθηκε το look της Jessica Chastain, "επιλέγοντας μοντέρνες υφές με μια κλασική προσέγγιση" και προϊόντα από το μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent, φυσικά, καθώς η ηθοποιός είναι η μούσα του αρώματος Manifesto.

Για να δημιουργήσει την άψογη, πορσελάνινη αγγελική επιδερμίδα της Jessica Chastain, ο Kristofer Buckle χρησιμοποίησε το Le Teint Touche Éclat , B10 και το best seller Touche Eclat No 1, με το οποίο εξουδετέρωσε μικρές ατέλειες και έδωσε φως στο βλέμμα.

Shade-2-B10

Στα ζυγωματικά άπλωσε το Blush Radiance No4, που έδωσε ένα απαλό χρώμα υγείας και λάμψη.

PURE-CHROMATICS-No5

Στις βλεφαρίδες της Star άπλωσε 3 στρώσεις από τη μάσκαρα Singulier Waterproof σε μαύρη απόχρωση, μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, ενώ για σκιά χρησιμοποίησε τις αποχρώσεις τις παλέτας Pure Chromatics Νο5, που τόνισαν και "άνοιξαν" το βλέμμα.

Rouge-Pur-Couture-No19

Τέλος, στα χείλη χρησιμοποίησε το κραγιόν Rouge Pur Couture No 19, σε φούξια απόχρωση, το οποίο αφού άπλωσε στα χείλη πέρασε με ένα χαρτομάντηλο ταμποναριστά, ώστε να ρίξει την ένταση του χρώματος.