Μανικιούρ-εμμονή: Blue Glass Minuit του Giorgio Armani

Μανικιούρ-εμμονή: Blue Glass Minuit του Giorgio Armani

Μάθαμε τα μυστικά του- και όλου του ανοιξιάτικου, sexy look! 

Το είδαμε στο catwalk της πιο εκλεπτυσμένης συλλογής του Maestro, την Armani Prive για την Άνοιξη 2014, ένα μακιγιάζ σαγηνευτικό, ένας συγκερασμός διαφορετικών επιρροών και πολιτισμών: "Ένας Μαχαραγιάς, ο Erte, η Παρισινή Κομψότητα συνδυάζονται για να εκφράσουν ένα απροσδιόριστο μυστήριο. Επίπεδα από χρώμα, μαύρο, γκρι, ασημί, μοβ δημιουργούν το 'Paris Minuit'" εξηγεί η Linda Cantello, International Makeup Artist στο μακιγιάζ Giorgio Armani.

Πώς δημιούργησε το look


Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με την Crema Nera Extrema: Supreme Reviving Serum, Cream και Eye Compact, ενώ η απόχρωση της επιδερμίδας διορθώθηκε με την Luminessence BB ή τη CC cream ανάλογα με τις ανάγκες. Στη βάση, η Linda Cantello χρησιμοποίησε το Maestro fusion makeup, απόχρωση #3, το Maestro fusion makeup compact όπου ήταν απαραίτητο και το High precision retouch, απόχρωση #2 και #3, για να φωτίσει τα μάτια.


Με το μολύβι ματιών "Tadzio" (ναι, σωστά διαβάσατε, με ένα μολύβι ματιών) τόνισε τα ζυγωματικά, το πηγούνι και τους κροτάφους κάνοντας, όμως, πολύ καλό blending.
Ένα απαλό φωτοστέφανο δημιούργησε στο μέτωπο εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα από το νέο Cheek Fabric Blush, στην απόχρωση Taupe.

Τα μάτια είναι στο επίκεντρο του look και τονίστηκαν με αποχρώσεις του γκρι και μαύρου. Για να το πετύχετε το Giorgio Armani Color Lab δημιούργησε μια μίξη του νέου Eye&Brow Maestro στην "Jet Black" απόχρωση με τις Eyes to Kill Solo σκιές στις αποχρώσεις #11 και #7.


Τα φρύδια τονίστηκαν με τις σκουρότερες αποχρώσεις του φυσικού Eye&Brow Maestro και τέλος, η μάσκαρα που ολοκλήρωσε το look ήταν ηEyes to Kill σε μαύρη απόχρωση μόνο στις επάνω βλεφαρίδες. Τα χείλη έμειναν γυμνά.

Στα νύχια, είδαμε το συγκλονιστικό Blue Glass Manicure Minuit, που έγινε σε 2 βήματα: με το Bleu d' Armani απόχρωση #701 σαν βάση και το νέο "Navy Glass" από πάνω για να προσθέσει βάθος και "γυαλινη" διαφάνεια στα νύχια. Στα πόδια χρησιμοποιήθηκε το βερνίκι Armani Nail lacquer στην μπεζ απόχρωση, #101.