Ανακάλυψε τη δύναμη του CO2

Ανακάλυψε τη δύναμη του CO2

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα η πρωτοποριακή αγωγή ανάπλασης και αναδόμησης δέρματος!

Ονομάζεται Carbo CareTM, λειτουργεί με τη μέθοδο της Καρβόλυσης και με τη δύναμη του πιο γνωστού αερίου παγκοσμίως και κάνει θαύματα στο πρόσωπο και το σώμα!


Όλα ξεκινούν από ένα αδρανές αέριο, που μελετήσαμε αρκετά στο σχολείο, το διοξείδιο του άνθρακα γνωστό και ως CO2! Αυτό που δεν μας είπαν όμως στο σχολείο, αλλά το ανακάλυψαν οι επιστήμονες ήδη από το 1932, είναι ότι με την έγχυση CO2 στο σώμα μας, μπορούμε να "ξεγελάσουμε" τον οργανισμό μας να αυξήσει τη ροή του οξυγόνου στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται κατά πολύ η ροή του αίματος, καθώς και η ποιότητα των ιστών του δέρματός μας.


Παρόλο που η χρήση του CO2 είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα, οι Ιταλοί επιστήμονες ήδη από τη δεκαετία του '90, χρησιμοποιούσαν το διοξείδιο του άνθρακα στην ιατρική αισθητική, καθώς όπως ανακάλυψαν είχε εξαιρετική λιποδιαλυτική δράση και θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Άλλωστε, η χρήση του CO2 είναι τόσο ασφαλής - ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στον οργανισμό μας κάθε λεπτό που εισπνέουμε και εκπνέουμε - που χρησιμοποιείται πλέον ευρέως στην ορθοπεδική, τη νευρολογία, την οφθαλμολογία κ.α.


Σήμερα, η Carbo CareTM ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και στην Ελλάδα! Συνδυάζει τη γνώση και τις εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς στο παρελθόν, με την αιχμή της τεχνολογίας, για να δώσει λύση σε καθημερινά αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα! Η μέθοδος βασίζεται στη δράση της καρβόλυσης, όπου χορηγούνται σε διάφορα σημεία του προσώπου ή του σώματος, μικρές ποσότητες από το ακίνδυνο CO2 για να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος, να δημιουργηθούν νέα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιωθεί η όψη του δέρματος από μέσα προς τα έξω.


Έτσι, η δράση της Carbo CareTM στη λιπόλυση είναι θεαματική, καθώς τα λιποκύτταρα καταστρέφονται άμεσα από τις μηχανικές επιρροές και δεύτερον χάρη στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους γίνεται ταχύτερα! Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα, καθώς με τον ίδιο τρόπο εξαφανίζονται τα "βουναλάκια" λίπους που σχηματίζουν τη γνωστή όψη "φλοιού πορτοκαλιού".


Και δεν σταματά εκεί! Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζει η Carbo CareTM στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια, καθώς μία μικρή μόνο δόση διοξειδίου του άνθρακα στο κάτω βλέφαρο, τονώνει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή και αποκαθιστά το μελανό χρώμα, προσφέροντας άμεσα ένα ξεκούραστο βλέμμα. Με τον ίδιο τρόπο, αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης και οι λεπτές γραμμές του προσώπου, για να έρθει στην επιφάνεια μία νεανική, φρέσκια επιδερμίδα, με έναν άκρως φυσικό τρόπο.


Η εφαρμογή της Carbo CareTM είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, ενώ πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο ιατρό. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 χρόνια, με μία επαναληπτική συνεδρία κάθε 6μηνο.


Η Carbo CareTM , αποτελεί το µεγαλύτερο επίτευγµα στις θεραπείες αισθητικής, µετά το Botox και βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

www.medicosmetic.gr
Κηφισιά: 210 6232400
Πατησίων: 210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722