Λύση express: Λάμψη και τόνωση στο πρόσωπο σε λίγα λεπτά!

Λύση express: Λάμψη και τόνωση στο πρόσωπο σε λίγα λεπτά!

Εδώ και τώρα! 

Για εκείνες τις στιγμές που αισθάνεστε την επιδερμίδα σας κουρασμένη και θέλετε άμεση τονωση και λάμψη, η Lancaster έφερε στην έξυπνη σειρά Suractiv Volume Contour μια θαυματουργή μάσκα σύσφιγξης!

Η Express Friming Mask βασίζεται σε μια φόρμουλα νέας γενιάς που βελτιώνει στη στιγμή τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας ενώ χάρη σε ειδικούς ανορθωτικούς παράγοντες και το εκχύλισμα του δέντρου Kigelia Africana από τη Σενεγάλη, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και σφριγηλή.

surac

Λίγα λόγια για αυτό το εξωτικό εκχύλισμα και γιατί είναι θαυματουργό στην επιδερμίδα: το συγκεκριμένο δέντρο ευδοκιμεί στην Αφρική, κυρίως στη Σενεγάλη και ειδικά η ψίχα από τους καρπούς του χρησιμοποιείται στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Στη φυλή Lebou στο
Πράσινο Ακρωτήρι, οι νεαρές έγκυοι καθώς και οι μητέρες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο εκχύλισμα, προκειμένου να ανορθώσουν και να αναπλάσουν το στήθος τους. Στη συγκεκριμένη μάσκα της Lancaster, αυτό το πλούσιο σε φλαβονοειδή και στέρεα σαπονοειδή εκχύλισμα, συνδυάζεται με ένα ειδικό διπεπτίδιο και ανορθώνει την επιδερμίδα του προσώπου.

Η Express Firming Mask φοριέται με δύο τρόπους: ως θεραπεία express, απλώνοντας μια λεπτή στρώση για άμεση αναζωογόνηση και λάμψη- μετά συνεχίζετε κανονικά με το μακιγιάζ σας. Ή, απλώνοντας μια πλούσια στρώση και αφήνοντάς τη να δράσει για 10 λεπτά, ώστε να ξεδιπλώσει στον απόλυτο βαθμό την ευεργετική δράση της στην επιδερμίδα σας!