Ήρθε: Το φλογερό κόκκινο βερνίκι που φοράει η Gwen Stefani!

Ήρθε: Το φλογερό κόκκινο βερνίκι που φοράει η Gwen Stefani!

Στη νέα συλλογή της OPI!

Πριν λιγο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση πως η OPI συνεργάστηκε με την Gwen Stefani για μια αποκλειστική συλλογή βερνικιών και μόλις μάθαμε ότι η συλλογή ήρθε στην Ελλάδα!

Όλα ξεκίνησαν στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης το 2013, όταν η Suzi Weiss Fischmann, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της OPI επισκέφθηκε την έκθεση "Punk: Chaos to Couture". Η ιδέα της ήταν να δημιουργήσει μια συλλογή από αποχρώσεις οι οποίες να αντικατοπτρίζουν το ρόλο της μουσικής ως μια επιρροή στο χώρο της μόδας και η Gwen Stefani ήταν η ιδανική επιλογή για να κάνει πραγματικότητα την ιδέα: "Με την απήχησή της σαν τραγουδίστρια, στιχουργός, και σχεδιάστρια, ποιός θα ήταν ο καλύτερος για συνεργασία από την Gwen Stefani;" εξηγεί η Suzi Weiss-Fischmann. ''Γνωστή για τα signature κόκκινα χείλη της, το τολμηρό μακιγιάζ των ματιών και την αγάπη της για την nail art, η Gwen χρησιμοποιεί την ομορφιά για να συμπληρώσει το στυλ της! " συμπλήρωσε και πράγματι η συλλογή της είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε δει!

Περιλαμβάνει επτά βερνίκια, ένα έντονο κόκκινο που αποτείνει φόρο τιμής στο κραγιόν με την υπογραφή της Gwen, ένα νέο ημι-ματ με σατινέ φινίρισμα σε αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου και μια βάση η οποία προσφέρεται σα συμπληρωματικό δώρο με το βερνίκι Push and Shove σε μεταλλική ημι-ματ απόχρωση.

Συγκεκριμένα, το φλογερό κόκκινο βερνίκι της Gwen, το Over & Over A-Gwen, είναι διαθέσιμο σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει μαύρα και ασημένια αληθινά Κρύσταλλα Swarovski, και διακοσμητικά σχέδια για τα νύχια καθώς και κόλλα νυχιών για εύκολη εφαρμογή.

Το Love.Angel.Music.Baby. και το 4 In the Morning προσφέρουν ένα νέο, ημι-ματ σατινέ φινίρισμα και είναι σχεδιασμένα να φοριούνται χωρίς τη χρήση top coat, το Push and Shove, σε ημι-ματ ασημένια τολμηρή απόχρωση με τη βάση Lay Down that Base, η οποία προσφέρεται σα συμπληρωματικό δώρο με το βερνίκι χρησιμοποιούνται μαζί για ένα τέλειο αποτέλεσμα σε 3 μόνο κινήσεις ενώ η συλλογή συμπληρώνεται με δύο γυαλιστερά βερνίκια και ένα με glitter τα Hey Baby, I Sing in Color και In True Stefani Fashion.