Ο Pharrell Williams ετοιμάζει άρωμα με τους Comme des Garcons!

Ο Pharrell Williams ετοιμάζει άρωμα με τους Comme des Garcons!

Γυναικείο και (περιμένουμε) ανατρεπτικό! 

Κανένα από τα αρώματα των Comme des Garcons δεν ακολουθεί την πεπατημένη αλλά ένα δημιουργικό μονοπάτι που μας χαρίζει μοναδικές οσφρητικές εμπειρίες.

Τα τελευταία νέα που μόλις κυκλοφόρησαν είναι πως το avant garde Ιαπωνικό brand συνεργάζεται με τον Pharrell Williams για τη δημιουργία ενός αρώματος που ονομάζεται GIRL, όπως ο τίτλος του νέου άλμπουμ του διάσημου rapper.

Ο Adrian Joffe, CEO της Comme des Garcons Parfums δήλωσε πως ο Pharrell "ήξερε ακριβώς πώς ήθελε να μυρίζει το άρωμα, από την αρχή. Είναι τιμή μας να δουλεύουμε με ένα τοσο δημιουργικό καλλιτέχνη με όραμα", συμπλήρωσε.

Όσο για τον Pharrell άφησε κάποια υποννοούμενα για το GIRL: "Δημιουργώ ακολουθώντας την αίσθηση που έχω για το τι λείπει. Απλά βουτάς μέσα και ακολουθείς το ένστικτό σου. Είναι όπως ένα γλυπτό- προσθέτεις περισσότερο πηλό, σμιλεύεις και προσθέτεις μέχρι να νιώσεις πως είναι έτοιμο, και κάνεις λίγο πιο πίσω και "Ω! Είναι ένας άνθρωπος" είπε. "Είναι τιμή μου να δουλεύω με τους Comme des Garcons και τιμώ την εμπειρία που απέκτησα από αυτή την συνεργασία", προσθεσε.