Αυτά τα γλυκά... δεν παχαίνουν- ομορφαίνουν!

Αυτά τα γλυκά... δεν παχαίνουν- ομορφαίνουν!

Όταν το beaute εμπνέεται από τη Γαλλική Ζαχαροπλαστική! 

Τα πιο λαχταριστά γαλακτώματα σώματος ήρθαν μόλις από την Roger&Gallet και είναι βέβαιο πως θα σας βάλουν σε δίλημμα με τις υφές και τις yummy ευωδιές τους!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: τον 19ο αιώνα η αρωματισμένη πούδρα της Roger&Gallet κέρδισε τις εντυπώσεις των κυριών, καθώς συνδύαζε μία βελούδινη αίσθηση και λεία υφή με διακριτικό άρωμα σε όλο το σώμα. Φτιαγμένη από φυτικά συστατικά – συνήθως από ρύζι, συμπλήρωνε την πρόταση των οίκων αρωματοποιίας της εποχής, για αρωματικές σειρές περιποίησης σώματος.

Το 1895 η Roger&Gallet με το μότο "Peau de Velours" (επιδερμίδα σαν βελούδο, δηλαδή) άρχισε να δημιουργεί για κάθε άρωμα του Οίκου και την αντίστοιχη αρωματισμένη πούδρα ρυζιού για να μυήσει τις γυναίκες στην τελετουργία του αρωματισμού σώματος. Η παράδοση συνεχίστηκε για όλα αυτά τα χρόνια όμως πλέον ο Οίκος Roger&Gallet δημιουργεί γαλακτώματα σώματος, φτιαγμένα με τα πιο φίνα φυτικά συστατικά και βασική πηγή έμπνευσής τους, η Γαλλική ζαχαροπλαστική!

sorbets3

Τα νέα Sorbet & Fondant της Roger&Gallet έρχονται να κατακτήσουν το σώμα με τις απαλές και δροσερές υφές τους και την καθημερινότητά σας, με την ευεξία και τα υπέροχα αρώματά τους.

Το Lait Sorbet απευθύνεται στην κανονική επιδερμίδα. Με φυτική σύνθεση 95%, είναι εμπλουτισμένο με aloe vera, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και τόνωση. Στην καρδιά του περιέχονται φυτικά έλαια δημητριακών, έλαιο από βερίκοκο που αναπληρώνει τα λιπίδια και έλαιο αβοκάντο που κλειδώνει την υγρασία.

Όσο για τα αρώματα των Lait Sorbet, σημειώστε: Bois d'Orange με εκχύλισμα πορτοκαλιού για τόνωση, Cedrat με εκχύλισμα κίτρου για ενέργεια, Gingembre με εκχύλισμα ginger για τόνωση και σύσφιξη, Fleur d'Osmanthus με έλαιο βερίκοκου για αναζωογόνηση.

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα επιλέξτε ένα από τα Lait Fondant. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και φυσική σύνθεση 95%, προστατεύει και επαναφέρει τη χαμένη υγρασία στο δέρμα, ενώ καταπραΰνει και ηρεμεί από τους ερεθισμούς. Η καρδιά του περιέχει εκχύλισμα από τριαντάφυλλο και πράσινο τσάι.

Η σειρά αποτελείται από το Rose, με βάση από εκχύλισμα ροδοπετάλων, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και το Green tea με εκχύλισμα από πράσινο τσάι, γνωστό για τις αντιοξειδωτική υπεροχή του.