Η Zoe Saldana είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris!

Η Zoe Saldana είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris!

Μία ακόμα star ανάμεσα στις A-list πρέσβειρες του brand! 

Νομίζω πως έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να μην μπορούμε να επιλέξουμε αγαπημένη πρέσβειρα της L'Oréal Paris, δεδομένου ότι το αγαπημένο beauty brand έχει "στρατολογήσει" τις πιο λαμπερές stars του Hollywood!

"Μεγάλωσα πιστεύοντας πως είμαι ικανή να κάνω ό,τι μπορεί να κάνει και ένας άντρας" λέει η Zoe Saldana, η star που μόλις μπήκε στην ομάδα της L'Oréal Paris. "Η φιλοσοφία της οικογένειάς μου με έχει διαμορφώσει και είναι η πεποίθηση που κουβαλάω μαζί μου κάθε στιγμή της ζωής μου. Ως εκπρόσωπος της L'Oreal Paris, το γεγονός ότι μπορώ να πω πως "Μας αξίζει", σημαίνει πολλά για μένα", συμπλήρωσε η ηθοποιός. "Θέλω να μοιραστώ αυτή την αξόα με τις γυναίκες ώστε να την αγκαλιάσουν και να προχωρήσουν στη ζωή με αυτοπεποίθηση. Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι στην ομορφιά με ένα brand που μας εμπνέει".

Από την πλευρά του, ο Cyril Chapuy, Global President του brand περιγράφει εύστοχα τη Zoe Saldana: "Εντυπωσιάζει με το στυλ και την γατίσια ομορφιά της. Πιστή στις αξίες της, με το θάρρος της γνώμης της, και με αυτοπεποίθηση, η Zoe εκπροσωπεί την δύναμη της θηλυκότητας".