Η Lupita Nyong'o υπέγραψε συμβόλαιο με την Lancôme!

Η Lupita Nyong'o υπέγραψε συμβόλαιο με την Lancôme!

Το φαβορί των φετινών Oscar στον αγαπημένο γαλλικό οίκο! 

Είναι, ίσως, το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο στην περίοδο των κινηματογραφικών βραβείων, είναι πολυτάλαντη (εκτός από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης και παραγωγός) και πλέον κάνει το πρώτο βήμα της στην beauty industry!

Με το ενστικτώδες και εκλεπτυσμένο ταλέντο της, τη μοναδική ομορφιά της, εύθραυστη αλλά παράλληλα δυναμική, η 31 χρονη ηθοποιός Lupita Nyong'o, που πρόσφατα αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Yale, διαθέτει ένα εκλεκτό καλλιτεχνικό ρεπερτόριο, με ερμηνείες τόσο πάνω στη σκηνή όσο και πίσω από τις κάμερες, καθώς έχει σκηνοθετήσει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ, In My Genes, για τη ζωή με αλμπινισμό στην Κένυα. Πρόσφατα την απολαύσαμε στο θρίλερ δράσης Non-Stop, μαζί με τους Liam Neeson και Julianne Moore. Γεννημένη στο Μεξικό με καταγωγή από την Κένυα, η Lupita Nyong'o είναι ένα εξαιρετικό δείγμα φυσικής ομορφιάς. Με αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα αγκαλιάζει τη ζωή με μια φρέσκια ματιά. Για εκείνη η ευτυχία είναι η πιο γοητευτική εκδοχή της ομορφιάς.

"Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ το Maison Lancôme, έναν οίκο με κύρος και ιστορία, που πάντα αγαπούσα" δήλωσε η ηθοποιός για αυτή τη συνεργασία. "Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπώ το μοναδικό όραμα του οίκου για τις γυναίκες και την άποψη ότι η ομορφιά δεν θα πρέπει να υπαγορεύεται, αλλά θα πρέπει να είναι η ελεύθερη έκφραση της γυναίκας να είναι ο εαυτός της". Έτσι η γεμάτη αυτοπεποίθηση Lupita Nyong'o, ακολουθεί τις πρέσβειρες Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz και την νεαρή ηθοποιό Lily Collins. Θα την απολαύσουμε μετά το καλοκαίρι σε καμπάνιες που θα φωτογραφίσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Mert Alas and Marcus Piggott.


"Ταλαντούχα και αυθεντική, πραγματικό δείγμα της Αφρικανικής ομορφιάς, και ιδιαίτερα "ψαγμένη" στις καλλιτεχνικές της επιλογές, η Lupita ενσαρκώνει την ουσία της γυναίκας Lancôme" δήλωσε η Françoise Lehmann, General Manager of Lancôme International. "Μια εντυπωσιακά όμορφη και ευφυής γυναίκα, ήρεμη αλλά ταυτόχρονα δυναμική, που ζει τη ζωή της με τον δικό της τρόπο, η Lupita έχει αυτή τη μοναδική βαθιά και πνευματώδη αύρα."

Photo: © Alexi Lubomirski for Lancôme