Maybelline New York & L'Oreal Professionnel στο Madwalk!

Maybelline New York & L'Oreal Professionnel στο Madwalk!

Υπέγραψαν τα εκπληκτικά μακιγιάζ και χτενίσματα! 

Ήταν μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη ομορφιά, μουσική και βέβαια μόδα! Στο catwalk του φετινού Madwalk βρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής μαζί με τις δημιουργίες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών- και εκεί ήταν η L'Oréal Professionnel με τους hair experts της για να επιμεληθεί τα χτενίσματα των μοντέλων καθώς και η Maybelline New York για το μακιγιάζ.


Η Maybelline New York, η Νο 1 μάρκα μακιγιάζ στον κόσμο, με επικεφαλής την make-up artist Μάγδα Αναστασοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ των celebrities και των μοντέλων που περπάτησαν επάνω στην μεγάλη πασαρέλα του Madwalk by Coca Cola Light. Τα looks, απόλυτα συνδεδεμένα με τις προτάσεις των σχεδιαστών, εξέφραζαν τον δυναμισμό και την φρεσκάδα του beauty brand και των προϊόντων του.


Η L'Oréal Professionnel, με την συνεργασία έξι κορυφαίων ομάδων κομμωτών: Georgios Doudessis Hair, Gino Hair and more, Vangelis Hatzis Workshop, Μod's Hair, Sadhu Hair, I. Zarbalis δημιούργησαν τα πιο ανατρεπτικά και ευφάνταστα hairstyles που απογείωσαν τα ρούχα των σχεδιαστών με "εργαλεία" τα νέα προϊόντα styling της μάρκας!