Makeup secrets: Πώς μεταμορφώθηκε η Nicole Kidman σε Grace Kelly!

Makeup secrets: Πώς μεταμορφώθηκε η Nicole Kidman σε Grace Kelly!

Η makeup artist της ταινίας αποκαλύπτει μυστικά από το πλατώ

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από την Nicole Kidman για να υποδυθεί το δεύτερο πιο αγαπημένο μου icon, την Grace Kelly στην ταινία Grace of Monaco.

Πίσω από την μεταμόρφωσή της για τον ρόλο υπάρχουν ενδιαφέροντα tricks μακιγιάζ, τα οποία αποκάλυψε η makeup artist της ταινίας, Ivana Primorac στο site του περιοδικού allure:

"Στόχος μας δεν ήταν να κάνουμε μια κόπια της Grace Kelly, αλλά να αποδώσουμε την ουσία της. Για παράδειγμα, η Grace Kelly κάποιες φορές βαφότανε πολύ, όμως η Nicole είναι πιο όμορφη και περισσότερο ο εαυτός της με πιο μίνιμαλ μακιγιάζ", εξηγησε η makeup artist. "Θέλαμε η επιδερμίδα της να δείχνει πιο χρυσή. Θέλαμε ένα old-fashioned, ηλιοκαμένο look, κάτι που να είναι ανάμεσα στο φυσικό και το ροδακινί, που είναι πολύ διαφορετικό από το μαύρισμα με self tan. Και επειδή τα bronzers είναι πολύ ιριδίζοντα, ανέμειξα διάφορα υγρά makeup, makeup σώματος και primers από την σειρά του Tom Ford και του Armani."

Άλλαξαν καθόλου τα χαρακτηριστικά της; "Αλλάξαμε εντελώς τις αναλογίες στο πρόσωπο της Nicole με σκιάσεις- η Grace είχε πολύ έντονη κάτω γνάθο και τετράγωνο μέτωπο. Επίσης, τα φρύδια εκείνη την εποχή ήταν πιο μακριά από ό,τι σήμερα και το σχήμα των ματιών της πιο αμυγδαλωτό, οπότε χρησιμοποιώντας σκιάσεις, δώσαμε αυτό το σχήμα στα μάτια της Nicole. Για να μακρύνω τα φρύδια της, βρήκα κάποια παλιά κομμάτια από γούνα, που ταίριαζαν με τα φρύδια της Nicole, τα έκοψα, τα τοποθέτησα και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. Αν προσπαθούσες να κάνεις το ίδιο με ένα μολύβι, θα φαινόταν η διαφορά και το αποτέλεσμα δεν θα ήταν φυσικό."