Η Lorde μιλάει για τη συλλογή μακιγιάζ που έκανε με τη MAC!

Η Lorde μιλάει για τη συλλογή μακιγιάζ που έκανε με τη MAC!

Ναι, περιλαμβάνει αυτο το εκπληκτικό lip color που ζηλέψαμε στα Grammies!  

Δεν είναι μόνο το ταλέντο της που μαγνήτισε τα βλέμματα στη σκηνή των φετινών Grammy Awards αλλά και το look της- ειδικά το sexy χρώμα στα χείλη της, ένα μείγμα δύο αποχρώσεων της Heroine και της Cyber, της MAC.

Αυτή η απόχρωση έγινε κραγιόν, το Pure Heroine, και μπήκε στην συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε με την MAC: "Το τελείωμα του κραγιόν ήταν πολύ σημαντικό για μένα", είπε η Lorde στο WWD. "Ήθελα οι γυναίκες να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως κραγιόν ή απλά, πιέζοντάς το στα χείλη τους, να έχουν ένα αποτέλεσμα stain", συμπλήρωσε.

lorde1

"Είμαι μεγάλη fan της MAC και ήμουν από την εποχή που δεν μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα της. Όταν με πλησιάσαν, άρπαξα αυτή την ευκαιρία. Είναι σπάνιο να βρεις ένα brand που να είναι τόσο τέλειο", είπε η Lorde. Εκτός από το signature κραγιόν, η συλλογή περιλαμβάνει και ένα eyeliner- και αυτό είναι όλο!

"Την κράτησα μικρή γιατί ήθελα να δουλέψω πάνω σε δύο προϊόντα που είναι σημαντικά για μένα, που θα ήταν χρήσιμα σε κάθε γυναίκα να τα έχει στο νεσεσέρ της. Όμως θα ήθελα να φτιάξω κιάλλα κραγιόν!" δήλωσε η Lorde και κάτι μας λέει πως η MAC θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της!