Beauty ευκαιρία: Η Lancaster σάς χαρίζει το After Sun των διακοπών σας!

Beauty ευκαιρία: Η Lancaster σάς χαρίζει το After Sun των διακοπών σας!

Σε τέτοιες ενέργειες δεν λέμε όχι! 

Beauties την προσοχή σας: η Lancaster κάνει ακόμα πιο όμορφο το καλοκαίρι μας-και την επιδερμίδα μας κάτω από τον ήλιο- με μια προσφορά που δεν μπορούμε να αρνηθούμε!

Με την αγορά ενός αντηλιακού σώματος δίνει δώρο ένα After Sun σε κανονικό μέγεθος- και νομίζω πως δεν χρειάζονται περισσότερες λέξεις για να καταλάβετε πως αυτή είναι μία πραγματικά hot-hot-hot ευκαιρία για το νεσεσέρ της παραλίας! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων γιαυτό σπεύσατε να την εκμεταλλευτείτε, ακόμα και αν ήδη έχετε αγοράσει αντηλιακό- εξάλλου το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

lancaster 24 06

Να θυμίσουμε πως η Lancaster είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την αντηλιακή προστασία για περισσότερα από σαράντα χρόνια, και πλέον έχει ενσωματώσει στις συνθέσεις της μια πρωτοφανή τεχνολογία, την Infrared, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα και από την υπέρυθρη ακτινοβολία που αποδεδειγμένα προκαλεί ύπουλες φθορές στα κύτταρα και επιταχύνει τη γήρανση. Όσο για το After Sun που θα πάρετε δώρο, είναι το Tan Maximizer, το οποιο όχι μόνο ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα, την κρατά ελαστική και εμποδίζει το ξεφλούδισμα αλλά ενισχύει το μαύρισμα και το παρατείνει!