Αντίο Katie Holmes! Η Bobbi Brown βρήκε νέα μούσα!

Αντίο Katie Holmes! Η Bobbi Brown βρήκε νέα μούσα!

Και ποια προϊόντα έχει στο νεσεσέρ της;

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει κάμποσο καιρό πριν και τώρα η guru του makeup, Bobbi Brown, τις επιβεβαιώνει: το μοντέλο-ηθοποιός Kate Upton είναι το πρόσωπο που θα βλέπουμε πλέον στις καμπάνιες της!

"Αναζητώ πάντα φρέσκα και δυναμικά γυναικεία πρόσωπα. Όταν η Kate έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο της Vogue τον προηγούμενο χρόνο, κανόνισα να την συναντήσω και αφού γνωριστήκαμε ερωτεύτηκα το πνεύμα, την φυσική ομορφιά της και την ενέργειά της" λέει η Bobbi Brown για αυτή τη νέα της επιλογή. "Θαυμάζω τις γυναίκες που φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες, έτσι με τράβηξε αμέσως η ιδιοσυγκρασία της Kate γιατί είναι ελεύθερη και έχει χαράξει το δικό της δρόμο προς την επιτυχία. Η Kate είναι περήφανη για το υγιές σώμα της και έχει υπέροχο πρόσωπο για μακιγιάζ. Είναι αληθινή γυναίκα, φυσικά όμορφη, αθλητική και ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση. Διασκεδάζει και απολαμβάνει τη ζωή και αυτό ακριβώς σημαίνει το Pretty Powerful, που δεν είναι άλλη από την φιλοσοφία της μάρκας μου".

Η Kate Upton σχεδόν μεγάλωσε με προϊόντα της Bobbi Brown, καθώς όπως είπε η ίδια, η μαμά, η αδελφή της και εκείνη τα χρησιμοποιούν φανατικά. "Η Bobbi είναι μια Αμερικανική ιστορία επιτυχίας– δημιούργησε ένα παγκόσμιο σήμα από την ιδέα ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες όπως ακριβώς είναι και μου αρέσει αυτό", είπε το μοντέλο. "Θαύμαζα πάντα τον τρόπο που η Bobbi ζει τη ζωή της – από την εξαιρετική καριέρα της και τον υγιεινό τρόπο ζωής της μέχρι τα απίθανα προϊόντα της – έτσι ήμουν ενθουσιασμένη που θα την συναντούσα και μόλις έγινε αυτό ήταν λες και γνωριζόμασταν ήδη. Υπήρξε άμεση σύνδεση μεταξύ μας και όλα εξελίχθηκαν φυσικά".

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα, είναι: "Το Creamy Concealer – με δείχνει αμέσως πιο ξεκούραστη, κάτι το ποίο είναι πολύ χρήσιμο με τόσο εντατικό πρόγραμμα, το Black Long-Wear Gel Eyeliner γιατί λατρεύω το Smokey eye και αυτό το liner είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, το Pale Pink Pot Rouge γιατί προτιμώ το φυσικό look κάθε μέρα και μου δίνει λίγο χρώμα στην καλύτερη απόχρωση του ροζ, το Golden Light Bronzer που δίνει φυσικό μπρονζέ χρώμα, η BB Cream SPF35 γιατί κάνει τα πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο και η Smokey Eye Mascara, που απλά είναι η καλύτερα μάσκαρα!