Όποιος γυρίζει... μυρίζει! Οι 6 τρόποι να παραμένεις δροσερή όλη μέρα

Όποιος γυρίζει... μυρίζει! Οι 6 τρόποι να παραμένεις δροσερή όλη μέρα

Για να μην σε σχολιάσουν οι συνάδελφοι!

Είσαι όλη μέρα στο τρέξιμο με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς. Τι θες στο τέλος της ημέρας; Να μυρίζεις τόσο υπέροχα όσο και το πρωί που έφυγες από το σπίτι. Γίνεται; Κι όμως γίνεται...

1. Αφού φορέσεις το άρωμά σου μην το τρίψεις πάνω σου με το χέρι. Οι επιστήμονες συστήνουν ο σωστός τρόπος να έχει διάρκεια το άρωμά σου είναι να το ψεκάσεις στους καρπούς σου, στο πίσω μέρος του λαιμού σου ή στον αέρα και να περπατήσεις ανάμεσα στις σταγόνες. Αν εσύ το τρίβεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να εξαφανίζεις το βασικό του συστατικό.


2. Ψέκασε το μαξιλάρι και τα σεντόνια σου με αρωματικό σπρέι. Το άρωμα που θα πέσει στα μαξιλάρια και στα σεντόνια σου θα σου χαρίσουν μία όμορφη μυρωδιά όλη την ημέρα αρκεί να μην το παρακάνεις με την ποσότητα.

3. Φτιάξε πάλι τη ντουλάπα σου. Αν τα ρούχα σου δεν μυρίζουν όμορφα, δεν θα καταφέρεις ποτέ να μυρίζεις εσύ όμορφα όσο άρωμα και αν χρησιμοποιείς. Πλύνε τα ρούχα σου σωστά, τοποθέτησε αρωματικά σακουλάκια στις ντουλάπες και η διαφορά θα είναι άμεση.

4. Έχε στην τσάντα σου ένα ειδικό σπρέι για τις πόδια σου. Αν έχεις καταλάβει ότι μετά από μια δύσκολη μέρα, που περιλαμβάνει μπόλικο περπάτημα το να βγάλεις τα παπούτσια σου ειδικά μπροστά σε άλλους σε φέρνει σε δύσκολη θέση τότε αυτά τα προϊόντα θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

5. Επένδυσε σε ένα άρωμα ειδικά για τα μαλλιά σου. Πολλά αρώματα κυκλοφορούν και αντίστοιχα προϊόντα για τα μαλλιά. Αν νομίζεις ότι τα μαλλιά σου δεν μυρίζουν πολύ όμορφα τότε ένα τέτοιο προϊόν πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου.

6. Αν συχνά δεν έχεις αυτοπεποίθηση για την αναπνοή σου, αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας του στόματος σου που έχει στεγνώσει. Καταπολέμησέ το, μασώντας τσίχλες μέσα στην ημέρα και καταναλώνοντας τουλάχιστον 1 1/2 λίτρο νερό

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 εναλλακτικές χρήσεις της παγοθήκης