Max Huber: Από τα εργαστήρια της Nasa, στη δημιουργία της Crème de La Mer

Max Huber: Από τα εργαστήρια της Nasa, στη δημιουργία της Crème de La Mer

Εάν τα θαύματα ορίζονται ως γεγονότα που εμφανίζονται ενάντια στους νόμους της φύσης, τότε σίγουρα η Crème de La Mer αποτελεί θαύμα.

Η σύλληψη της Crème de La Mer έγινε κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες. Πριν από αρκετά χρόνια ο αστροφυσικός της Nasa Dr. Max Huber είχε ένα εργαστηριακό ατύχημα που του προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.


Ούτε η επιστήμη, ούτε η ιατρική πρόσφεραν ικανοποιητική υπόσχεση για βοήθεια. Αυτό το γεγονός, τον έσπρωξε να δημιουργήσει μια κρέμα που θα βοηθούσε στην επούλωση των ουλών του.


Ωθούμενος από τις αναγεννητικές ιδιότητες που έχουν τα φύκια, αλλά και από την ενέργεια του ήχου και του φωτός ξεκίνησε την έρευνα του στη βιολογική ζύμωση. Ύστερα από δώδεκα χρόνια και 6.000 πειράματα τελειοποίησε το Θαυματουργό Ζωμό (Miracle Broth™) και τη μυθική Crème de La Mer.


Ακριβώς όπως προέβλεψε ο Dr. Huber η Crème de La Mer ενδυναμώνει τη φυσική ικανότητα επούλωσης του δέρματος με αποτέλεσμα αυτό να μεταμορφώνεται θαυματουργά. Η κληρονομιά της επούλωσης, κλείστηκε σε ένα βάζο και μας δόθηκε για κοσμετολογκή χρήση.


Μέχρι και σήμερα οι θαυματουργές ιδιότητες του Θαυματουργού ΖωμούTM –το ισχυρό ελιξίριο του Dr. Huber, γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες- παραμένουν στην καρδιά της Crème de La Mer, η οποία μεταμορφώνει πραγματικά την επιδερμίδα.