Eddie και Kai: Οι δημιουργοί μίας σειράς μακιγιάζ με άποψη

Eddie και Kai: Οι δημιουργοί μίας σειράς μακιγιάζ με άποψη

Τα Kai Kaden, ήρθαν στην Ελλάδα και μαζί τους έφτασαν και οι δημιουργοί τους.

Οι Eddie Funkhouser και Kai Kaden, είναι οι δημιουργοί των ΕF|STUDIO, των προϊόντων μακιγιάζ που φέρνουν μαζί τους την αίσθηση και το άρωμα της Νέας Υόρκης. Ο Eddie Funkhouser είναι διεθνούς φήμης make-up artist και έχει αναπτύξει τεχνικές και υφές που είναι πρωτόγνωρες, χρηστικές και εντυπωσιακές ταυτόχρονα.

Η φιλοσοφία των Eddie Funkhouser και Kai Kaden συνοψίζεται στη φράση «Η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η ανθρώπινη διαίσθηση, έρχονται με τη διερεύνηση και την αποκάλυψη της βασικής λειτουργίας ενός αντικειμένου».

Αρχικά τα καλλυντικά σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες των make -up artists κι αυτό μας κάνει να καταλάβουμε ακόμη περισσότερο που οφείλουν την υψηλή τους ποιότητα και την πολυχρηστικότητα που τα χαρακτηρίζει, αφού όλα τα προϊόντα είναι συμπυκνωμένα και έχουν τη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων.

Ως φυσικό επακόλουθο η αγορά κάπου προϊόντος μακιγιάζ των ΕF|STUDIO είναι μια έξυπνη και συμφέρουσα επένδυση, όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Eddie κατά την παρουσίαση των προϊόντων στην Ελλάδα.

Τα ΕF|STUDIO στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε στο www.amlcosmetics.gr