Emily Blunt, Opium & YSL

Emily Blunt, Opium & YSL

Η Βρετανίδα ηθοποιός Emily Blunt θα είναι το νέο πρόσωπο και πρέσβειρα του αρώματος Opium του οίκου Yves Saint Laurent.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω επιλεγεί να είμαι το πρόσωπο του Opium. Έχω πολύ μεγάλο θαυμασμό για τον οίκο Yves Saint Laurent και πιστεύω ότι o YSL πάντα κατανοούσε πραγματικά την έκφραση της κομψότητας – το μυστικισμό και την απερίγραπτη δύναμη της. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία να ενσαρκώνω αυτό το θρυλικό άρωμα, το οποίο έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, χωρίς ποτέ να μειωθεί η γοητεία του. Το να είσαι μέρος αυτής της νέας εκστρατείας και το να είναι σε θέση να πεις την ιστορία αυτού του πολύ εμβληματικού αρώματος είναι πραγματικά συναρπαστικό», δήλωσε η Emily Blunt.

Το πολύπλευρο ταλέντο της Emily Blunt έχει αναγνωριστεί από όλους μετά από τις διαφορετικές της ερμηνείες στους ρόλους που έχει υπηρετήσει. Έχει πρωταγωνιστήσει μαζί ηθοποιούς, όπως η Meryl Streep, ο Benicio del Toro, ο Matt Damon, ο Tom Hanks, η Julia Roberts και ο Anthony Hopkins.

Θυμηθείτε την στην ως γραμματέα, στη βραβευμένη κωμωδία «Ο διάβολος φοράει Prada» αλλά και ως νέα βασίλισσα στην ταινία «The Young Victoria». Πρόκειται για δύο εμφανίσεις της, που κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα καθώς και υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA. Και στην τηλεόραση, όμως, διέπρεψε με το ρόλο της Νατάσσας στη σειρά «Gideon's daughter», για τον οποίο κέρδισε μία Xρυσή Σφαίρα δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Μέσα στον επόμενο χρόνο θα την δούμε να παίζει μαζί με τον Ewan McGregor στο «Salmon Fishing In The Yemen», με τον Joseph Gordon-Levitt και τον Bruce Willis στο «Looper» και με τον Jason Segel στο «Five Year Engagement».

«Το Opium είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι ένας μύθος που αγκαλιάζει όλη την ιστορία και τις αξίες οίκου YSL. Πέρα όμως από την ομορφιά και την κομψότητα, μας εντυπωσίασε η καριέρα και οι καλλιτεχνικές επιλογές της Emily Blunt. Είναι αρκετά προφανές ότι ενσαρκώνει αυτό που αισθανόμαστε σήμερα ως γυναίκα Opium», δήλωσε ο Renaud de Lesquen, Πρόεδρος του YSL&Designer Brands.

Η Nathalie Duran, Αναπληρώτρια Γενική Διευθυντρια Yves Saint Laurent Parfums, προσθέτει «η νέα εκστρατεία για το Opium αποκαλύπτει μία φλογερή, σχεδόν απερίσκεπτη γυναίκα με αποπλάνηση που μαγνητίζει, στην οποία κανείς ή τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί».

Αναμένουμε το τηλεοπτικό σποτ τον Οκτώβριο πίσω από την κάμερα του οποίου βρίσκεται ο Romain Gavras, γιος του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, όπως και τη διαφημιστική καμπάνια, με το φακό του Patrick Demarchelier. Υπομονή!