Loverdose για την Ashley Smith

Loverdose για την Ashley Smith

Ο τρόπος ζωής της Ashley Smith είναι μια τέχνη που καλλιεργεί με μια ξένοιαστη στάση και ταλέντο, η οποία ταιριάζει απόλυτα στο Loverdose.

Αυτή η εικοσάχρονη από το Τέξας, είναι το πρόσωπο του αρώματος Loverdose της Diesel. Είναι μία σύγχρονη B.B., διαθέτει μια ομορφιά με ισχυρό ταμπεραμέντο. Glam & ροκ ταυτόχρονα, ενσωματώνει την τελειότητα της θηλυκότητας σύμφωνα με τη Diesel.

Δεν είναι απλά μία όμορφη ξανθιά. Έδειξε ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία και τις τέχνες του θεάματος σε πολύ νεαρή ηλικία. Κατά τη SXSW μουσικού φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της στο σχολείο την πρόσεξε ο άνθρωπος από το Foreman Management. Πήρε την επαγγελματική κάρτα, χωρίς σκέψη και γύρισε πίσω στη ζωή της, ως φοιτήτρια και στη δουλειά της σε τοπικό ψιλικατζίδικο.

Αλλά την περίμεναν άλλα! Αποφοίτησε στις 8 Ιουνίου και πήγε στη Νέα Υόρκη τέσσερις ημέρες αργότερα για να δει αν θα μπορούσε να το κάνει κάτι σε έναν κόσμο που έμοιαζε να την καλεί. Υπέγραψε με τα Trump New York και Marilyn Paris και αμέσως ξεκίνησε μια εκπληκτική καριέρα.

Η φυσικότητα της είναι θεαματική. Η θηλυκότητά της θυμίζει τη Brigitte Bardot. Το σώμα της, που δεν είναι το αναμενόμενο για ένα μοντέλο, συμμετέχει στην ανανέωση του τι σημαίνει να είσαι όμορφη.

Έχει ήδη κάνει σημαντικά πράγματα για περιοδικά όπως το Ι-D, Numero, Vogue, Jalouse και tush, μεταξύ άλλων. Παρά το γεγονός ότι φτάνει μόλις το 1,72 σε ύψος, έχει ήδη δουλέψει για Chanel, Vivienne Westwood, Balenciaga και Altuzarra.

Μπορεί τώρα να είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Loverdose, αλλά έχει ήδη δανείσει το πρόσωπο και το σώμα της για Alexander Wang και Topshop.

Η ίδια η Ashley Smith βλέπει τον εαυτό της, στο μέλλον -που ελπίζουμε να είναι ακόμα πολύ μακριά-, ως καλλιτεχνικό διευθυντή ή επικεφαλής μιας ομάδας μουσικών. Είναι φυσική και έχει ελεύθερο πνεύμα με μια πραγματική αίσθηση του χιούμορ και ταμπεραμέντο. Χωρίς να αναπαράγει τα κλισέ του bomba latina, έχει μια πρωτόγνωρη θηλυκότητα που έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ trendy και δαιμονικά Diesel!