Be Happy με τη Δέσποινα Βανδή και την Oriflame

Be Happy με τη Δέσποινα Βανδή και την Oriflame

Η Oriflame μαζί με τη Δέσποινα Βανδή ανοίγουν τον κύκλο ομορφιάς και στηρίζουν τον Εθελοντικό Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με το μότο «Το χαμόγελο κάθε παιδιού είναι στο χέρι μας», η Oriflame Hellasστηρίζει δυναμικά το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες δημιουργεί ένα all day fashion item, το νέο βραχιόλι Happy, που πωλείται μέσω του δικτύου της εταιρείας, και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού.

Η Δέσποινα Βανδή σαν πρέσβειρα της Oriflame, κρατώντας το χαριτωμένο βραχιόλι στα χέρι της μας προτρέπει να κάνουμε κι εμείς αυτή τη μικρή κίνηση αγάπης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού στέλνοντας το μήνυμα «Ας μοιραστούμε ένα πολύχρωμο βραχιολάκι για να δώσουμε λίγη ευτυχία στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Φορέστε κι εσείς το νέο βραχιόλι και βοηθήστε να κάνουμε τον κόσμο των παιδιών καλύτερο. Το νέο βραχιόλι Happy μπορούν να το φορέσουν όλοι: εσείς, τα παιδιά σας ή ακόμη καλύτερα και οι δύο για τον τέλειο συνδυασμό και πιο πολλά χαμόγελα.