O διάσημος φωτογράφος Rankin αποθεώνει τις γυναίκες

O διάσημος φωτογράφος Rankin αποθεώνει τις γυναίκες

To 365 Cellular Elixir Intense της Lancaster απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και η καμπάνια του το φωνάζει.

Ο διάσημος φωτογράφος Rankin έχει συνδέσει το όνομά του με δυναμικά και ιδιαίτερα πορτραίτα, φωτογραφίζοντας από μέλη της βασιλικής οικογένειας μέχρι πρόσφυγες. Οι επιτυχημένες εικόνες του χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη εικονογραφία και συνδυάζουν τις προσωπικές ανησυχίες του καλλιτέχνη με εμπορικές καμπάνιες, από τη διαφημιστική εκστρατεία της Nike μέχρι εκείνη της οργάνωσης Women's Aid. Οι δημιουργίες του εκτίθενται τακτικά σε χώρους τέχνης σε όλο τον κόσμο, από το Σάο Πάολο μέχρι τη Μόσχα και από το Λονδίνο μέχρι το Λ.Α.

Κερδίζοντας τη φήμη του καλλιτέχνη που ειδικεύεται σε δημιουργικά πορτραίτα, με το ταλέντο να αιχμαλωτίζει μέσα από το φακό του το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των μοντέλων του, ο Rankin αναδείχθηκε γρήγορα σε υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο της φωτογραφικής τέχνης, φωτογραφίζοντας μουσικά συγκροτήματα της Brit-pop όπως οι Pulp και οι Blur, καθώς και αγαπημένες μορφές της Pop μουσικής όπως η Kylie και η Madonna.

Η καριέρα του Rankin συνεχίζει να ανθίζει και συνεργάζεται με διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως Vogue, Harpers Bazaar, Arena και GQ, ενώ στα έργα του συγκαταλέγονται και πορτραίτα μερικών από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς, δημοφιλείς μουσικούς, διακεκριμένους καλλιτέχνες και διάσημα μοντέλα, που βρίσκονται στο προσκήνιο ήδη από τη δεκαετία του '90.

Επιπλέον, ο Rankin έχει αποθανατίσει και καθημερινούς ανθρώπους, αμφισβητώντας συχνά τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς, προκαλώντας αντιδράσεις και συζητήσεις. Συνεργάζεται με σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και έχει δημιουργήσει καμπάνιες που έχουν προκαλέσει σφίξιμο στο στομάχι, όπως έκανε για λογαριασμό της Women's Aid και της Oxfam.

Επιλέχτηκε, λοιπόν, να είναι ο επίσημος φωτογράφος και διευθυντής της έντυπης και τηλεοπτικής διαφημιστικής καμπάνιας του προϊόντος 365 Elixir της Lancaster, του προϊόντος που διαθέτει τεχνολογία η οποία διαφοροποιείται έντονα από τη συνηθισμένη δράση των λοιπών προϊόντων περιποίησης και προσεγγίζει διαφορετικά τα προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης.

Οι δοκιμές για το 365 Cellular Elixir Intense της Lancaster πραγματοποιήθηκαν από εξωτερικούς συνεργάτες υπό δερματολογική και οφθαλμολογική εποπτεία σε περισσότερες από 500 γυναίκες που συμμετείχαν σε μελέτες ανοχής και αποτελεσματικότητας. Οι γυναίκες έμειναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένες από τη δράση του προϊόντος, τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι εντυπωσιακά και οι φωτογραφίες του Rankin αποδίδουν ξεκάθαρα όσα έχουν να πουν οι γυναίκες γι' αυτό το προϊόν που ξεχωρίζει.