Η Έλλη Κοκκίνου αγκαλιάζει το Beauty Bear για τη Sephora και την ΕΛΕΠΑΠ

Η Έλλη Κοκκίνου αγκαλιάζει το Beauty Bear για τη Sephora και την ΕΛΕΠΑΠ

Ένα λευκό αρκουδάκι δίνει χαρά και ελπίδα βάζοντας μας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μέρες που είναι, οι καλές πράξεις επιβάλλονται! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και η Sephora Μαρινόπουλος μας δείχνει έναν ακόνη τρόπο. Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr. Έτσι, 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της εταιρείας καλλυντικών Sephora, τα Beauty Bear πωλούνται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, και τα κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν προς όφελος της ΕΛΕΠΑΠ.

Φέτος, η Έλλη Κοκκίνου, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να συμμετέχει στην φιλανθρωπική αυτή δράση και να έχει ενεργό ρόλο στην στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Θα βρίσκεται στο κατάστημα της Sephora στο Golden Hall την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου στις 18:00 για να υποδεχτεί όλους εσάς που θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί της και να στηρίξετε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Το Beauty Bear, το χαρακτηριστικό λευκό αρκουδάκι είναι ο φύλακας των γιορτών, και θα πωλείται ως την 31η Ιανουαρίου 2012 στην τιμή των 10€, ποσό το οποίο καλύπτει μία φυσιοθεραπεία ενός παιδιού της ΕΛΕΠΑΠ. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Sephora και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων.

Όσο για τη φωτογράφηση της καμπάνιας με την Έλλη Κοκκίνου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την αντίστοιχη φωτογράφιση της Monica Belucci για την φιλανθρωπική δράση Toutes à l'Ecole. Την περιμένουμε!