Η Jennifer Connely εκπροσωπεί διεθνώς τη Shiseido

Η Jennifer Connely εκπροσωπεί διεθνώς τη Shiseido

Η Shiseido γιορτάζει τα 140 της χρόνια και ξεκινάει μία καινούρια συνεργασία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 140 χρόνων της, η Shiseido ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό για την ταινία «Ένα Υπέροχο Μυαλό», -για την οποία κέρδισε Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου-, Jennifer Connelly.

Η Jennifer έχει διατελέσει και στο παρελθόν εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ασία. Πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Connelly πρωταγωνιστούσε σε μια διαφημιστική καμπάνια για μια σειρά μακιγιάζ της Shiseido που κυκλοφορούσε στην Ιαπωνία.

Αυτή τη φορά η Connelly θα αποτελέσει τη διεθνή εκπρόσωπο της μάρκας και το πρόσωπο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς προϊόντων περιποίησης Future Solution LX, που αποτελεί καρπό της βραβευμένης επιστημονικής έρευνας της Shiseido. Ενσωματώνει το Skingenecell 1P, ένα αποκλειστικό συστατικό, αναγνωρισμένο από την επιστημονική κοινότητα για την ικανότητά του να βελτιώνει συνολικά την κατάσταση του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο, ενδυναμώνοντας την άμυνά του ενάντια στις επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι η πρώτη φορά που η μάρκα θα συνεργαστεί με έναν διεθνή εκπρόσωπο και η πρώτη σχετική διαφημιστική καμπάνια θα παρουσιαστεί φέτος το φθινόπωρο.

«Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ ξανά με τη Shiseido και θα εκπροσωπήσω τη σειρά Future Solution LX σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Jennifer Connelly. «Όπως και η Shiseido, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να προετοιμαζόμαστε από σήμερα για τη μελλοντική μας ευεξία. Ανυπομονώ να μοιραστώ το ταξίδι μου με την Future Solution LX με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε για άλλη μία φορά την Jennifer στην οικογένειά μας, στο πλαίσιο της 140ης επετείου της εταιρείας μας», δήλωσε ο Hiroshi Maruyama, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Τμήματος Μάρκετινγκ της Shiseido Co., Ltd. «Η αυθεντική προσωπικότητα της Jennifer, η δέσμευση που επιδεικνύει στην οικογένειά της και η προσέγγισή της σε ό,τι αφορά τη ζωή ενσαρκώνουν τις βασικές αξίες της εταιρείας μας και συμβαδίζουν απόλυτα με τις αξίες των πελατισσών της Shiseido. Πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει απόλυτα την πεμπτουσία της σειράς Future Solution LX και ότι η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά της θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις πελάτισσές μας.»