H Arizona Muse είναι η νέα «μούσα» της Estee Lauder

H Arizona Muse είναι η νέα «μούσα» της Estee Lauder

Μία γυναίκα με στυλ και χαρακτήρα υπέγραψε τη συνεργασία της με την Estee Lauder.

Μετά τις Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hilary Rhoda, Constance Jablonski, Liu Wen και Joan Smalls, η Arizona Muse είναι το νέο μέλος στη οικογένεια της Estee Lauder. Πήρε το όνομα της από τη γενέτειρα της και πρόκειται για ένα από τα φωτεινότερα αστέρια της μόδας, που θα αποτελεί πλέον ένα νέο πρόσωπο για την περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ και το άρωμα της Estee Lauder.

«Η Arizona αντιπροσωπεύει μια απίστευτα σύγχρονη ομορφιά που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να ανυψώνουμε το στυλ και την φιλοδοξία της μάρκας Estée Lauder,» δήλωσε ο Richard Ferretti, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Δημιουργικού, Estée Lauder. «Η άνοδος της στην κορυφή του κόσμου της μόδας έγινε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που αποδεικνύει ότι έχει το look και την προσωπικότητα για να συντονιστεί με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ως εικόνα καθώς και ως προσωπικότητα».

«Η Arizona έχει γίνει γρήγορα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της μόδας, στην πασαρέλα, στα περιοδικά και στις καμπάνιες μόδας», δήλωσε η Aerin Lauder, Style and Image Director της Estée Lauder. «Έχει τη διαχρονική κομψότητα που θα την κάνει ένα πρότυπο της μόδας και της ομορφιάς της γενιάς της. Είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω την Arizona στην οικογένεια της Estée Lauder.»

Έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο σημαντικούς φωτογράφους μόδας, όπως ο Steven Meisel, ο Patrick Demarchelier και ο Paolo Roversi εντός 12 μηνών από την εμφάνισή της στο catwalk και έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα της Vogue σε Κορέα, Αυστραλία, Γαλλία και Ρωσία. Στις επιδείξεις υψηλής ραπτικής της Άνοιξης 2012 στο Παρίσι, εμφανίστηκε σε Chanel, Dior, Armani και συμμετέχει στις καμπάνιες για την άνοιξη του Fendi, Karl by Karl Lagerfeld και Isabel Marant.