Η Nicki Minaj και ο Ricky Martin συναντιούνται για το Viva Glam της Mac

Η Nicki Minaj και ο Ricky Martin συναντιούνται για το Viva Glam της Mac

Το Viva Glam είναι πάλι εδώ και συνεχίζει το έργο του δυναμικά.

Για το Viva Glam της σεζόν, επιστρατεύονται από την Mac, η Nicki Minaj και ο Ricky Martin και δημιουργούν μαγικές εικόνες φωτογραφημένες από τον David LaChapelle. Η Nicki Minaj έχει το κραγιόν σε ένα έντονο ροζ Viva Glam Nicki, Bright Yellow PInk και ο Ricky Martin έχει το διάφανο Lip Conditioner Clear που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας από το πρωί μέχρι τι βράδυ στην πίστα χορού, όπου θα καταλήξετε!

Φυσικά, όπως συμβαίνει κάθε φορά με το Viva Glam, όλη η καμπάνια είναι για να αφυπνιστούμε όλοι σε σχέση με το HIV/AIDS και να μάθουμε να χαιρόμαστε τη ζωή μας και να είμαστε προσεκτικοί ταυτόχρονα. Πάνω στα δύο προϊόντα υπάρχουν οι υπογραφές των δύο celebrity.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις των Viva Glam Nicki και Lip Conditioner Clear πηγαίνουν στο M•A•C AIDS Fund για τον αγώνα ενάντια στο HIV/AIDS. Ο στόχος αυτή τη φορά με τη συμμετοχή των Nicki και Ricky είναι τα $250 εκ. που έχουν σαν στόχο μέχρι τον Ιούλιο του 2012 οι άνθρωποι στο M•A•C AIDS Fund. Αυτό δήλωσε ο John Demsey, Πρόεδρος του M•A•C AIDS Fund και President, Estée Lauder Companies.

Φέτος, αυτή η παγκόσμια καμπάνια έχει βάλει σαν σκοπό να αφυπνίσει μεγάλο ποσοστό νέων ανθρώπων στην Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, όπου τα ποσοστά ήταν πολύ μεγάλα. Στα τέλη του 2008, 2 εκ. άνθρωποι είχαν προσβληθεί από τον ιό HIV στην Λατινική Αμερική και η Καραϊβική ήταν η δεύτερη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα και οι μισοί από αυτούς που μολύνθηκαν σε αυτές τις δύο χώρες ήταν από 15-24 ετών. Η Nicki Minaj και ο Ricky Martin είναι αυτοί που καλούνται μέσω της Mac και του Viva Glam να αλλάξουν τα δεδομένα.

«Είναι σημαντικό για τη νέα γενιά να καταλάβει ότι το HIV/AIDS θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο θέμα εκτός κι αν δουλέψουμε όλοι μαζί για να νικήσουμε την αρρώστια. Η αφύπνιση οδηγεί στην μάθηση και αυτή στην ενδυνάμωση η οποία με τη σειρά της αδηγεί στην αλλαγή. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της κίνησης με την καμπάνια Mac Viva Glam» δήλωσε η Nicki Minaj.

O Ricky Martin αντίστοιχα δήλωσε «Είναι τιμή μου να είμαι ένας από τους παθιασμένους εκπροσώπους του Viva Glam και να έχω την ευκαιρία να είναι η φωνή σε έναν παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS. Με την εκπαίδευση, αποτελεσματικά φάρμακα και διαθέσιμα εργαλεία για τεστ, οι νέοι πρέπει να έχουν αυτά που χρειάζονται για να εμποδίσουν τις νέες μολύνσεις και να έχουν πρόσβαση στη θεραπεία αν είναι φορείς του ιού HIV. Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να κάνουμε τη γνώση το νούμερο ένα όπλο στον αγώνα κατά της HIV / AIDS».