Η Artistry επιλέγει την Τeresa Palmer

Η Artistry επιλέγει την Τeresa Palmer

Η ηθοποιός Τeresa Palmer από την Αυστραλία είναι το παγκόσμιο πρόσωπο της Artistry.

Η Artistry της εταιρείας Amway, επέλεξε την Τeresa Palmer για την χαρισματική και δυναμική της προσωπικότητα, τις αρετές της και τη χάρη της που εναρμονίζονται απόλυτα με τα όσα πρεσβεύει η Artistry παγκοσμίως. Η ηθοποιός από την Αυστραλία, που μετρά πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της, έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία που έσπασε τα ταμεία I am No 4 με τον ηθοποιό Alex Pettyfer, ενώ συμμετείχε επίσης στις ταινίες Υποψήφιος Μάγος με τον Nicolas Cage, στο Bedtime stories με τον Adam Sandler και στην ταινία Take me home Tonight με τον Topher Grace. Η πιο πρόσφατη ταινία της, Wish You Were Here, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς και φέτος πρωταγωνιστεί επίσης στις ταινίες AWOL με τον Liam Hemsworth καθώς και στο Warm Bodies με το Nicholas Hoult, που θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2012.

Η Teresa Palmer δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με μια επωνυμία σαν την Artistry που, με τα μοναδικά προϊόντα της μας βοηθά όλες όχι μόνο να δείχνουμε αλλά και να αισθανόμαστε πιο όμορφα με τον εαυτό μας, ενώ παράλληλα προσφέρει ανεξαρτησία σε τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

«Η Teresa Palmer έχει μια διαχρονική ομορφιά και απίστευτη φωτογένεια – η κάμερα απλά την λατρεύει» δήλωσε η Maud Pansing - Αντιπρόεδρος της Amway Global Beauty. «Η συνεργασία μας μαζί της αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά πολλών και συναρπαστικών εξελίξεων που θα ακολουθήσουν στην επωνυμία. Στόχος μας είναι οι γυναίκες να ανακαλύψουν την Artistry, προσελκύοντάς τες με ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, μια κομψή συσκευασία και το σημαντικότερο, με κορυφαία προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας».

«Η Artistry είναι το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία ομορφιάς», δήλωση η Candace Matthews, Chief Marketing Officer της Amway Global Beauty. «Η απόφασή μας να επαναλανσάρουμε την επωνυμία έρχεται σε μια εποχή εξέλιξης, όπου τα μοντέλα λιανικής πώλησης αλλάζουν και η προώθηση από στόμα σε στόμα είναι πιο σημαντική από ποτέ για την ανάπτυξη της επωνυμίας. Η Amway δομήθηκε πάνω στο μοντέλο των διαπροσωπικών σχέσεων πολύ πριν την ψηφιακή εποχή και τώρα, ήρθε η ώρα της Artistry για να εξελιχθεί».

Η Teresa Palmer θα κάνει το ντεμπούτο της ως το Παγκόσμιο Πρόσωπο της επωνυμίας Artistry με τη νέα φθινοπωρινή συλλογή χρωμάτων 2012, Escape to Paradise, ενώ στην Αμερική, θα κάνει το ντεμπούτο της το 2013.