Τίποτα δε σας σταματά: Aimee Mullins το νέο πρόσωπο της L' Oreal Paris

Τίποτα δε σας σταματά: Aimee Mullins το νέο πρόσωπο της L' Oreal Paris

Η Aimee Mullins, είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα που ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια της L' Oreal Paris.

Γεννήθηκε με πρόβλημα στα κάτω άκρα με αποτέλεσμα να χάσει τα πόδια της από το γόνατο και κάτω στα πρώτα της γενέθλια. Δεν τη σταμάτησε όμως αυτό στο ελάχιστο. Έμαθε να περπατάει σε πρόσθετα μέλη και έγινε αθλήτρια που διέπρεψε. Πήρε μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες το 2007, και κατέχει τρία παγκόσμια ρεκόρ.

Δε σταμάτησε όμως, στον αθλητισμό. Στράφηκε και στη μόδα. Το 1999 έγινε η μούσα του Alexander McQueen και περπάτησε στο catwalk του show του. Οι φωτογραφίσεις στα περιοδικά, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και η συμμετοχή της στο φιλμ Cremaster 3 του Matthew Barney που ακολούθησαν την έκαναν γνωστή και σε ένα διαφορετικό κοινό.

Όπως δήλωσε η ίδια «Η ομορφιά δεν είναι μόνο επιφανειακή. Μπορεί να είναι ένα μέσο της αυτοεπιβεβαίωσης, μία πραγματική ένδειξη της προσωπικότητα και της αυτοπεποίθησης». Σχολιάζοντας το «Γιατί μου αξίζει» που πρεσβεύει η L' Oreal Paris, είπε «Σημαίνει πολλά για μένα».

Ανυπομονούμε να δούμε τις καμπάνιες που θα ακολουθήσουν από τη L' Oreal Paris με την Aimee, γιατί πραγματικά τίποτα δεν τη σταματά.