Τα χείλη της Constance Jablonski βάφτηκαν με το Pure Color Lipstick της Estee Lauder

Τα χείλη της Constance Jablonski βάφτηκαν με το Pure Color Lipstick της Estee Lauder

Το πρόσωπο του νέου Pure Color Lipstick μιλάει και αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της.

«Το ότι επιλέχθηκα για να εκπροσωπήσω την Estée Lauder, σημαίνει πολλά για μένα» λέει η Constance. «Το να υπογράψεις ένα συμβόλαιο ως μοντέλο με την πιο διάσημη μάρκα καλλυντικών στον κόσμο, είναι φανταστικό. Δε θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενη. Προσωπικά θαυμάζω τη μάρκα. Έχει υπέροχο προφίλ, σοφιστικέ και κομψό. Αγαπώ τα προϊόντα τους και από όταν ήμουν μικρό κορίτσι, η γιαγιά μου, η μαμά μου και εγώ είχαμε τα νεσεσέρ μας γεμάτα από τα μαγικά προϊόντα της Estée Lauder».


Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο make-up artist Tom Pecheux, και η Constance είπε: «Το μακιγιάζ του είναι τόσο υπέροχο που είναι αδύνατον να μην αισθανθείς όμορφη όταν σε βάφει ο Tom. Κάνει ένα κορίτσι να φαίνεται σέξι και να αισθάνεται στα καλύτερα της».


Όσο για τις δικές της αγαπημένες αποχρώσεις στα χείλη λέει «Τα αγαπημένα μου χρώματα σε κραγιόν για πρωί είναι φωτεινά, απαλά χρώματα σε ροζ και μπεζ και για το βράδυ μου αρέσει να φοράω μπεζ σε φωτεινές και σκούρες αποχρώσεις. Είναι πολύ σικ και συνδυάζονται τέλεια με σκούρα smoky eyes».