Beauty with a sense of duty – Podcast: H φωτογήρανση και πώς μπορεί να «σημαδέψει» την ομορφιά μας

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 08

Η σημασία του self-care στη ζωή μας ως μέσο ενδυνάμωσης

00.00/25:08

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Η Χριστίνα Χρόνη, υποδέχεται τη Βάλια Μουσάτου, δερματολογο, διδάκτωρ της ιατρικής σχολής Αθηνών και επιστημονική σύμβουλο της  LOréal, για μία εφ’όλης της ύλης συζήτηση σχετικά με την φωτογήρανση και το μέλασμα (πανάδες) που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες μετά το καλοκαίρι.

Το θέμα του μελάσματος και των πανάδων δεν έχει τέλος. Είναι μέρος της φωτογήρανσης που προκύπτει εξαιτίας της έκθεσής μας στον ήλιο, και –όπως είναι λογικό- εντείνεται μετά το καλοκαίρι.

Τον Σεπτέμβριο, ερχόμαστε αντιμέτωπες με σημάδια στο πρόσωπό μας και συχνά, στρεφόμαστε στις λάθος πρακτικές για την αντιμετώπισή τους, αγνοώντας την εξ’αρχής προστασία μας.

valia mousatoy portrait

Γι’ αυτό αποφάσισα ότι έχει έρθει η ώρα να υποδεχτώ στο στούντιο του Beauty with a sense of duty τη Βάλια Μουσάτου, δερματολογο, διδάκτωρ της ιατρικής σχολής Αθηνών και επιστημονική σύμβουλο της L’ Oréal για μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα.

Η Βάλια και εγώ μιλήσαμε για τα αίτια του μελάσματος, για τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν, για την αντιμετώπιση του και την προστασία της επιδερμίδας μας, αλλά και για πολλά ακόμη που πρέπει να γνωρίζεις. Πάτα λοιπόν play για να ακούσεις το πιο hot beauty with a sense of duty επεισόδιο…



Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty