Κάνε το καλό για να κυλά η ζωή σου αβίαστα και ξεκούραστα

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Κάνε το καλό για να κυλά η ζωή σου αβίαστα και ξεκούραστα

00.00/10:00

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

Η σύγχρονη ζωή, από τη μία μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς όπου διαρκώς τρέχουμε ασταμάτητα και από την άλλη, προτάσσοντας την ανάγκη για προσωπική ευεξία, μας οδηγεί σε μια κατεύθυνση ισορροπίας.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Νοεμβρίου, το Queen.gr σού προτείνει, φέτος, να αρχίσεις κάνοντας το καλό για εσένα την ίδια! Βάλε τον οργανισμό σου σε προτεραιότητα και αφουγκράσου τις ανάγκες του για να τις αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο.

Η σύγχρονη ζωή, από τη μία μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς όπου διαρκώς τρέχουμε ασταμάτητα και από την άλλη, προτάσσοντας την ανάγκη για προσωπική ευεξία, μας οδηγεί σε μια κατεύθυνση ισορροπίας. Για να φροντίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας όμως, καθώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, ένα πράγμα είναι το πιο σημαντικό για την ευεξία μας: Να φροντίσουμε τον οργανισμό μας, το σώμα και το πνεύμα μας, με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.

Αν, για παράδειγμα, ξυπνάς κουρασμένη ενώ έχεις κοιμηθεί επαρκώς, αν ξαφνικά, στη μέση της ημέρας σου νιώθεις πως επέρχεται η «κατάρρευση», αν είσαι η πρώτη στο γραφείο που αρρωσταίνει μόλις ξεκινάει η… «σεζόν» των ιώσεων, μάλλον το σώμα σου κάτι θέλει να σου πει κι εσύ πρέπει να το ακούσεις! Η κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και το να αισθάνεσαι πως το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι περισσότερο ευάλωτο, μπορούν να αντιμετωπιστούν και τον τρόπο για να αποκτήσεις το Plus που χρειάζεσαι θα σου τον δείξει το συμπλήρωμα διατροφής SUSTENIUM PLUS!

Στο podcast που ακολουθεί θα ακούσεις πώς και γιατί τα συστατικά ενός εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής θα σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που σου λείπει: Άμεση τόνωση, χάρη στον δυναμικό συνδυασμό των συστατικών του!

To συμπλήρωμα διατροφής SUSTENIUM PLUS είναι κατάλληλο για κάθε περίοδο της ζωής σου που αισθάνεσαι κόπωση και κούραση και για εσένα που η εργασία σου είναι εξαιρετικά απαιτητική και έντονη. Επίσης, είναι κατάλληλο για φοιτητές, ειδικά κατά την έξτρα απαιτητική περίοδο της εξεταστικής, ανάρρωσης από κάποια ίωση, καταπόνησης από την αλλαγή της εποχής, ενώ είναι κατάλληλο και για ηλικιωμένους ανθρώπους, που χρειάζονται μυϊκή τόνωση και ενδυνάμωση.

Το SUSTENIUM PLUS διαθέτει έναν συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας σε αμινοξέα (Κρεατίνη, Αργινίνη, Β-Αλανίνη), βιταμίνες C και B, αλλά και μέταλλα όπως ο Ψευδάργυρος και ο Σίδηρος για ΆΜΕΣΗ ΤΟΝΩΣΗ, ενώ έχει δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Μάλιστα μπορείς να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου!

Τη φετινή Ημέρα Καλοσύνης, ας τη γιορτάσεις, λοιπόν, με έναν ξεχωριστό τρόπο: Κάνοντας το καλό για εσένα την ίδια, για να κυλά η ζωή σου αβίαστα και ξεκούραστα. SUSTENIUM PLUS για να μην σε σταματάει τίποτα!