More than skin deep: Ένα podcast για τo δέρμα και τις ανάγκες του στην εμμηνόπαυση (Podcast)

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 09

More than skin deep: Ένα podcast για τo δέρμα και τις ανάγκες του στην εμμηνόπαυση

00.00/14:33

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Vichy ώστε να συζητήσουμε για τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα, το ρόλο των ορμονών και τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμετολογία που ανοίγουν τον δρόμο για μία πιο όμορφη επιδερμίδα, σε κάθε ηλικία.

1697634969839-736744061-image001.jpg

Η επιδερμίδα είναι το πρώτο σημείο του σώματος όπου οι επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης γίνονται ορατές. Παρόλο όμως που, η εμμηνόπαυση είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός σταθμός στη ζωή της κάθε γυναίκας, δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συμβαίνει στο δέρμα μας όταν φτάσουμε σε αυτόν. Οι επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών στο δέρμα μας είναι πολλές και σημαντικές. Η κοσμετολογία όμως, και η Vichy, είναι κοντά μας ώστε να μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις και ανακούφιση στα συμπτώματα της επιδερμίδας μας.

Προκειμένου λοιπόν να βρούμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας και να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο δέρμα μας κατά την εμμηνόπαυση, αναζητήσαμε τη βοήθεια της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου κ. Μαρίτας Κοσμαδάκη και του κ. Τόλη Γιακουμάκη, επιστημονικού διευθυντή προϊόντων της Vichy. Πατώντας play στο παρακάτω podcast, θα ακούσεις την υπέροχη κουβέντα μας.

Συμπερασματικά, υπάρχουν λύσεις και η Vichy έχει δημιουργήσει για εμάς μία τράπεζα πληροφοριών, καθώς και τη σειρά Neovadiol, ώστε να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του δέρματός μας. Ανακάλυψε περισσότερα στο αφιέρωμά μας, και μην παραλείψεις να επισκεφθείς το www.vichy.gr για ακόμα περισσότερες πληροφορίες.