Beauty with a sense of duty: H Έλενα Χατζηνικολίδου σε ένα διαφορετικό podcast για το μακιγιάζ

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04

Το μακιγιάζ ως μέσο ενδυνάμωσης και ψυχολογικής ανάτασης

00.00/23:12

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

To μακιγιάζ είναι πολλά πράγματα όμως, είναι κυρίως μέσο ενδυνάμωσης και αυτό ακριβώς κουβεντιάσαμε με την λατρεμένη Έλενα!

Η Έλενα Χατζηνικολίδου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του beauty. Δεν βρίσκεται εύκολα άνθρωπος που δεν τη λατρεύει, και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Η Έλενα είναι ταλαντούχα, δημιουργική, μοναδικά αστεία και με την πιο θετική ενέργεια που μπορείς να συναντήσεις. Είναι ακόμη creative director της Inglot και η καριέρα της μετρά πολλά χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ. Θα μπορούσα να της πλέκω το εγκώμιο για πολλές αράδες ακόμα αλλά θα σταματήσω εδώ.


https://www.instagram.com/p/BiU7XZBniDR

Βλέπεις, η συνάντηση που είχα με την Έλενα για το podcast μας στο beauty with a sense of duty, ήταν διαφορετική από άλλες. Η Έλενα δεν βάφει απλά πρόσωπα, τους μαθαίνει πώς να χρησιμοποιήσουν το μακιγιάζ για να νιώσουν καλύτερα.

Μιλήσαμε για το μακιγιάζ από μία άλλη, πιο ανθρώπινη πλευρά. Είδαμε το μεικάπ και το κονσίλερ και όλα τα λαχταριστά προϊόντα μακιγιάζ σαν μέσα ενδυνάμωσης και θέλω να ακούσεις τι είπαμε ευθύς αμέσως.

Πάτα play παρακάτω, κάθισε αναπαυτικά και μείνε συντονισμένοι. Οι καλεσμένοι μας είναι πολλοί και τα θέματα σούπερ απολαυστικά.



Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty