Beauty with a sense of duty - Podcast: Καλωσόρισες στην υπεύθυνη πλευρά της ομορφιάς

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01

Η «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς

00.00/11:24

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Για το beauty department του Queen.gr, τίποτα δεν είναι taboo. Γι᾽αυτό δημιουργήσαμε ένα safe space όπου μιλάμε για τα πάντα, υπεύθυνα και με πολλή αγάπη!

She generally gave herself very good advice, (though she very seldom followed it).

― Lewis Carroll, Alice's Adventures In Wonderland

Η λέξη «συμβουλή» και η λέξη «ομορφιά» εμφανίζονται μαζί σαν τη βανίλια και τη σοκολάτα. Είναι ένας πολύ συνηθισμένος συνδυασμός (οριακά βαρετός), που «παίζεται» ξανά, και ξανά, και ξανά…

Ο κόσμος είναι γεμάτος συμβουλές ομορφιάς, όπου και αν κοιτάξεις, με κάθε σου κλικ… Πόσες όμως πράγματι σε ενδιαφέρουν; Πόσο συχνά βρίσκεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν χωρίς taboo και κριτική;

Αυτό το άκουσες; Έχεις αγχωθεί; Έχω podcast: Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

Στο beauty department του Queen.gr, κανένα θέμα δεν είναι taboo και καμία συμβουλή μας απλά βανίλια ή σοκολάτα. Ψάχνουμε, συμβουλευόμαστε ειδικούς και αντλούμε έμπνευση από τα δικά μας, πραγματικά προβλήματα, όπως το σύγκαμα το καλοκαίρι και οι τρίχες που εμφανίζονται σε μέρη που δεν το περιμένουμε.



Είμαστε αληθινά κορίτσια και λατρεύουμε τα αληθινά κορίτσια, αλλά και όλα τα κορίτσια. Δεν φοβόμαστε να συζητήσουμε για πράγματα που μας αφορούν όλες γι᾽αυτό δημιουργήσαμε ένα safe space όπου μιλάμε για τα πάντα, υπεύθυνα και με πολλή αγάπη!

Το Beauty with a sense of duty podcast είναι το νέο «παιδί» του beauty department και εδώ θα γελάμε μαζί, θα συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και υπεύθυνα θα βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα για´τι το θέλουμε… Όχι γιατί μας το επιβάλλει κάποιος.

Μείνε λοιπόν συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty