Μαρία Καβογιάννη: Το δικό μου ταξίδι στην εμμηνόπαυση, οι προκλήσεις και οι λύσεις (podcast)

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Μαρία Καβογιάννη: Το δικό μου ταξίδι στην εμμηνόπαυση, οι προκλήσεις και οι λύσεις

00.00/11:43

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

Στο podcast του Queen.gr, κάναμε μία εφ’ όλης τη ύλης κουβέντα με την υπέροχη Μαρία Καβογιάννη, η οποία μας μίλησε για το δικό της ταξίδι στην εμμηνόπαυση, όσα αντιμετώπισε, όσα ανακάλυψε για τον εαυτό της, αλλά και πώς βρήκε τη λύση στη Vichy.

1697636803949-472992954-image001.png

Η εμμηνόπαυση για πολύ καιρό, αποτελούσε ένα θέμα taboo, που δεν συζητούσαμε ανοιχτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας και πόσο διαφορετικά μπορεί να το βιώσει η κάθε γυναίκα. Η εμμηνόπαυση, όμως, είναι ένα ταξίδι στο οποίο δεν χρειάζεται να είμαστε μόνες. Γι’ αυτό αποφασίσαμε, με τη βοήθεια της Vichy, να ξεκινήσουμε την κουβέντα για αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής κάθε γυναίκας και να μιλήσουμε ανοιχτά! Η εμπειρία της κάθε μίας από εμάς άλλωστε είναι ξεχωριστή και μπορεί να μας γεμίσει έμπνευση αλλά και θάρρος. Καλέσαμε, λοιπόν, κοντά μας την υπέροχη Μαρία Καβογιάννη, μία γυναίκα που θαυμάζουμε και μας εμπνέει, ώστε να μιλήσουμε για την εμμηνόπαυση.

Στο σημερινό podcast θα ακούσεις την Μαρία Καβογιάννη να μιλά για τη δική της εμπειρία, για το πώς βίωσε αυτή την αλλαγή και πώς η Vichy τη βοήθησε να φροντίσει το δέρμα της σωστά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή της.

Αν πρέπει να κρατήσουμε μόνο ένα πράγμα από την κουβέντα μας με τη Μαρία Καβογιάννη, αυτό είναι η φράση ότι: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή -και πρέπει να τη δεχόμαστε με αγάπη». Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εμμηνόπαυση, αλλά και για τη σειρά της Neovadiol της Vichy, που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες μας σε αυτή την περίοδο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το vichy.gr και την πλούσια θεματολογία του αφιερώματός μας.