Beauty with a sense of duty: Η σημασία του self-care στη ζωή μας ως μέσο ενδυνάμωσης

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 08

Η σημασία του self-care στη ζωή μας ως μέσο ενδυνάμωσης

00.00/25:08

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

Μία κουβέντα με την Μαρία Πετρίδη για την αξία της αυτοφροντίδας και της αυταγάπης!

Η αγάπη για τον εαυτό μας, το self-care, συχνά παρεξηγείται. Πολλοί την μπερδεύουν με τον εγωισμό, ενώ άλλοι με την ματαιοδοξία. Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι το self-care, η φροντίδα του εαυτού μας είναι απαραίτητη για τη σωματική αλλά και την ψυχική μας υγεία.

image001

Με αφορμή λοιπόν τη νέα σειρά της NIVE HYDRASKIN EFFECT, αποφάσισα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) να καλέσω την αγαπημένη Μαρία Πετρίδη, πιστοποιημένη Life Coach η οποία, έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις μέσα από όλα τα στάδια της ζωής της, μεγάλα και μικρά, δύσκολα και εύκολα, σημαντικά και φαινομενικά ασήμαντα, και έχοντας παίξει τον ρόλο της μητέρας, εκπαιδευτικού και επιχειρηματία, σε ένα Beauty with a sense of duty podcast γεμάτο αγάπη!

image003

Με ένα κλικ παρακάτω, μπορείς να ακούσεις όλη την κουβέντα μας, να μάθεις τι είναι τελικά το self-care, γιατί είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας, πώς μπορεί μία ρουτίνα περιποίησης να σε γεμίσει δύναμη και φυσικά, πώς η NIVEA HYDRASKIN EFFECT μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι αυταγάπης. Enjoy…

Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty