Σβήστε τα σημάδια της ζωής

Σβήστε τα σημάδια της ζωής

Η ζωή είναι γεμάτη συναισθήματα, χαμόγελα και εκφράσεις, οι οποίες αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα σας και η Environ τα απαλύνει.

Οι αντιαισθητικές ρυτίδες, που προκαλούνται από τις επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου, οι πρόωρες ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από την περιοχή των ματιών, μπορούν να μειωθούν. Η λύση δίνεται από την Environ® με τον oρό Ionzyme® Focus Frown Serum.

Ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών, που εμποδίζουν τη διαδικασία σχηματισμού των ρυτίδων με τρεις διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, εξασφαλίζουν θεαματικά αποτελέσματα. Τα τρία βασικά συστατικά του, το Argireline, Leuphasyl® και Vialox®, λειτουργούν συνδυαστικά για να ελαχιστοποιήσουν τις βαθιές γραμμές έκφρασης που προκαλούνται από τις συσπάσεις των μυών του προσώπου. Στοχεύουν στις χημικές διεργασίες που προκαλούν τις μυϊκές συσπάσεις, και κάνουν τους μύες να ανταποκρίνονται λιγότερο στα νευρικά ερεθίσματα.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, επιστημονικά αποδεδειγμένη σύνθεση, που εφαρμόζεται στην περιοχή του μετώπου και μειώνει τη μυϊκή σύσπαση και στο πόδι της χήνας -είναι ασφαλής για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Το αποτέλεσμα είναι οι ρυτίδες έκφρασης να εξαλείφονται και οι βαθύτερες ρυτίδες να γίνονται σταδιακά λιγότερο εμφανείς. Το δέρμα γίνεται πιο λείο δίνοντας σαν αποτέλεσμα μια νεότερη και πιο ομοιόμορφη όψη.

Όταν χρησιμοποιηθεί μόνος του ο ορός τοπικά, τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μέσα σε τρεις εβδομάδες, αλλά θα επιτευχθούν ακόμη πιο σύντομα αποτελέσματα, εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Environ® Cosmetic Roll Cit®.

Τα προϊόντα ENVIRON® διατίθενται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας Chrysallis Proderma 210 9329800.