Ονειρεμένα πόδια από τη Lancôme

Ονειρεμένα πόδια από τη Lancôme

Το Flash Bronzer Dream Legs κάνει τα πόδια σας θεϊκά με μία κίνηση.

Υπάρχει ο τρόπος για να κάνετε τα πόδια σας να έχουν ένα απόλυτα φυσικό μαύρισμα, και να διατηρούνται μεταξένια και ανάλαφρα όλη την ημέρα.

Για πρώτη φορά, τα Εργαστήρια της Lancôme κατάφεραν να συνδυάσουν το DHA, τον παράγοντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο που αποτελεί σημείο αναφοράς, με καφεΐνη σε συγκέντρωση 3%.

Ενσωματωμένη στο Flash Bronzer Dream Legs στη συγκέντρωση που περιέχουν οι περισσότερες συνθέσεις αδυνατίσματος, η καφεΐνη ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και προάγει τη φυσική αποσυμφόρηση.

Το αποτέλεσμα είναι άμεση αίσθηση ελαφρότητας μεγάλης διάρκειας που ενισχύεται από τη δροσιά της μενθόλης και υπέροχο αποτέλεσμα σμίλευσης των ποδιών, μέρα με την ημέρα.

Όσο για το μαύρισμα δείχνει απόλυτα φυσικό. Το Flash Bronzer Dream Legs περιέχει την ιδανική ποσότητα DHA, ώστε να χρησιμοποιείται καθημερινά, αποκαλύπτοντας ένα μαύρισμα που γίνεται σταδιακά ακόμα πιο έντονο και λαμπερό.

Η σύνθεσή του είναι ελαφρώς χρωματισμένη, για να χαρίζει διακριτικό, φυσικό και διάφανο μαύρισμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Γι' αυτό φορέστε το και βγάλτε τα πόδια σας σε κοινή θέα.