Νίκησε το χρόνο άμεσα και ανώδυνα και εξαφάνισε τις ρυτίδες

Ερμιόνη Σαρρή
Νίκησε το χρόνο άμεσα και ανώδυνα και εξαφάνισε τις ρυτίδες

Είτε είσαι σε νεαρή ηλικία και έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ήδη τα πρώτα σημάδια του χρόνου, είτε είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία και το πρόσωπό σου το μαρτυρά, η ανάγκη να απαλλαγείς από τις ρυτίδες έχει υψηλή θέση στις προτεραιότητές σου.

Στην πρότυπη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, Cosmetic Derma Medicine, θα βρεις τις καλύτερες θεραπείες αντιγήρανσης που εφαρμόζονται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντριας της κλινικής, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μας πρότεινε για σένα τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης.

« Στην Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιούμε ελάχιστα έως καθόλου επεμβατικές θεραπείες για να αντιμετωπίσουμε ρυτίδες και χαλάρωση. Όλες οι θεραπείες μας έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ανάλογα με το πρόβλημα και το βαθμό του, ενώ είναι ανώδυνες και αναίμακτες»

Η θεραπεία Total Plasma Lift είναι ένας συνδυασμός θεραπειών, της θεραπείας Fractional Laser και της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP. Κατά την εφαρμογή του Fractional Laser, οι ακτίνες του σαρώνουν την επιδερμίδα, δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για την έκκριση ελαστίνης και κολλαγόνου, προκαλώντας αναδόμηση του δέρματος. Έπειτα εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, η έγχυση του πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος (PRP) του αίματος του ίδιου του ασθενή, το οποίο περιέχει αυξητικούς παράγοντες, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και οδηγεί σε ολική ανάπλαση της επιδερμίδας και μείωση ρυτίδων έκφρασης και διεσταλμένων πόρων και η διαδικασία σύντομη, ανώδυνη και αναίμακτη.

To λίφτινγκ με νήματα διορθώνει με μεγάλη επιτυχία την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και των χαρακτηριστικών του, και χαρίζει σφριγηλότητα και νεανική όψη. Είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ είναι απόλυτα ασφαλής. Ο γιατρός δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα με τα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα προκαλώντας ανόρθωση ιστών. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου και μπορεί να εφαρμοσθεί και στο υπόλοιπο σώμα, σε σημεία που εμφανίζουν χαλάρωση. Τα αποτελέσματα είναι θαυμάσια και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως μετά τη θεραπεία στις υποχρεώσεις του.

  • Τα «παραδοσιακά»: Botox και Υαλουρονικό

Οι κλασικές ενέσιμες θεραπείες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον όσων αναζητούν ανανέωση και λάμψη. Το botox είναι πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται στην Ιατρική πάνω από 35 χρόνια με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, ενώ το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που υπάρχει στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Η διαφορά τους: το botox προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, ενώ το υαλουρονικό γεμίζει τις βαθιές στατικές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία. Το υαλουρονικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του όγκου σε χείλη και ζυγωματικά, ενώ ο συνδυασμός των δυο θεραπειών χαρίζουν ανανέωση και αναζωογόνηση άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.

Dr Tsiatoura

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562