Αυτές είναι οι celebrities που ξεχώρισαν με τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους στο φετινό Madwalk 2018

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτές είναι οι celebrities που ξεχώρισαν με τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους στο φετινό Madwalk 2018

Έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα beauty looks που διάλεξαν.

Το κόκκινο χαλί του Madwalk, του μοναδικού show στην Ελλάδα που συνδυάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη μόδα και τη μουσική, γέμισε και φέτος με όλα τα εγχώρια γνωστά ονόματα. Οι παρουσίες δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν celebrities του εξωτερικού σε χάρη, ομορφιά και statement εμφανίσεις. Δες μερικές που ξεχωρίσαμε και θέλουμε διακαώς να αντιγράψουμε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους.

DEMY

LP1 2149

Κοντό καρέ στα μαλλιά που αποτελεί το must haircut της σεζόν σε συνδυασμό με τα 90΄s τσιμπιδάκια που είναι ξανά στη μόδα. Το εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν έδενε άψογα με το πράσινο σατέν φόρεμα DVF που επέλεξε.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

image1 1

Smokey eye μακιγιάζ με έντονη έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού, έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια και wavy style στα μαλλιά της. Το λουκ για κάθε καλοκαιρινή, βραδινή έξοδο.

ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ

LP1 2258

Άλλη μία hot πρόταση για τη σεζόν που έρχεται. Half Bun στα μαλλιά συνδυασμένα με κρίκους σκουλαρίκια και cat eye look στα μάτια.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

LP1 2295

Αυστηρός κότσος σινιόν με sleek look και nude χείλη με λάμψη στα ζυγωματικά. Girly και ρομαντικό ύφος παράλληλα που αξίζει να υιοθετήσεις.

Δες περισσότερες celebrities στο gallery που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μαγικά" tips που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα!