Οδηγός για να βρεις το σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οδηγός για να βρεις το σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει

Διάλεξε αυτό που σε κολακεύει περισσότερο και σε βολέυει ταυτόχρονα.

Δεν είναι πάντα εύκολο να αποφασίσεις ποιό σχήμα μανικιούρ ταιριάζει ιδανικά στα δικά σου χέρια. Επηρεάζεσαι από τα εκάστοτε trend και από τις φωτογραφίες που κατακλύζουν τα social media. Καλό είναι όμως να κατασταλάξεις στο δικό σου προσωπικό στυλ ακόμα και όταν αφορά τα νύχια σου, ώστε να σε κολακεύουν στο μέγιστο βαθμό. Δες τον παρακάτω χρηστικό οδηγό και δημιούργησε επιτέλους τα μανικιούρ που σε αντιπροσωπεύουν.

Λιμάρισμα- σχήματα νυχιών που μπορείς να επιλέξεις:

1. Tο οβάλ κολακεύει τα νύχια τόσο με στενή όσο και με φαρδιά βάση και τα κάνει να φαίνονται μακρύτερα. Δώσε προσοχή στις άκρες και λίμαρε τα πλαϊνά σημεία μέχρι να δημιουργηθεί καμπύλη.

2. Τετράγωνο με αιχμηρές ή στρογγυλεμένες γωνίες είναι το κλασικό σχήμα για το γαλλικό μανικιούρ. Είναι ιδανικό για νύχια με μεγάλη βάση.

3. Το τετραγωνισμένο οβάλ χρησιμοποιείται πολύ συχνά αφού ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις βάσεις νυχιών. Για να το αποκτήσεις, πρέπει να λιμάρεις τις άκρες κάθετα για να στρογγυλέψουν τόσο ώστε η πάνω πλευρά του νυχιού να είναι σχεδόν ίδια με την κάτω.

4. Το κωνοειδές σχήμα έχει γίνει τάση τις δύο τελευταίες σεζόν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. Συνήθως προτιμάται για τα τεχνητά νύχια. Το ιδιαίτερο μυτερό σχήμα του δίνει την εντύπωση ότι τα δάχτυλα είναι μακρύτερα και πιο αδύνατα.

21048f9116fcbf8e5f6b1c25408a686a

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα διατηρηθούν οι φυσικές σου μπούκλες άψογες για 3 ημέρες τουλάχιστον