Ένα μικρό θαύμα για τα μαλλιά σου!

Δέσποινα Καμπούρη
Ένα μικρό θαύμα για τα μαλλιά σου!

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι γυναίκες ξεσπούν στα μαλλιά τους. Σε κάθε μεταβατική περίοδο, σε χρονικές στιγμές άγχους και στρες ή όταν θέλουν να κάνουν κάποιο statement όλες αποφασίζουν να κάνουν μία μικρή ή μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους.

Δε θα έλεγα ότι είμαι η εξαίρεση αφού μία αλλαγή στα μαλλιά πάντα με ανανεώνει αρκεί να μην είναι ριζική. Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα εύκολα την απόφαση να κόψω a la garcon τα μαλλιά μου ή αν ξαφνικά θα γινόμουν κοκκινομάλλα, όμως με τη λογική «τρίχες είναι θα ξαναγίνουν», δεν θα δυσκολεύουν να αλλάξω λίγο το χρώμα.

Δυστυχώς μία αλλαγή που έκανα με ντεκαπάζ το περασμένο καλοκαίρι, έχει ακόμη επιπτώσεις στην ποιότητα των μαλλιών μου τα οποία όσο κι αν τα κόβω λίγο λίγο κάθε μήνα, δυστυχώς εξακολουθούν να είναι αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα.

Έπρεπε να βρω μία λύση! Σκέφτηκα να κάνω πολλές μάσκες. Όμως δυστυχώς οι μάσκες κάνουν τα μαλλιά να βαραίνουν. Επομένως έπρεπε να βρω ένα conditioner που θα μπορούσα να χρησιμοποιώ πιο τακτικά και που θα είχε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με μία ενισχυμένη μάσκα μαλλιών.

Και τελικά το βρήκα! Το Pantene Pro-V 3 Minutes Miracle, δεν είναι ένα απλό conditioner, αλλά το αποτέλεσμα μιας εξελιγμένης τεχνολογίας που διεισδύει ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας, απελευθερώνοντας τα ενεργά συστατικά στα σημεία που χρειάζονται αναδόμηση και όλα αυτά μέσα σε 3 μόνο λεπτά! Αυτό κι αν είναι φοβερό! Δεν χρειάζεται να περιμένετε 15λεπτα στην ντουζιέρα για να δράσει το προϊόν όπως συμβαίνει με τις μάσκες μαλλιών.

hjgdh

Χαίρομαι που μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση μετά από το λούσιμο και που μπορεί να επανορθώσει τα μαλλιά μου σε 3 μόλις λεπτά! Η νέα φόρμουλα δυναμώνει και επανορθώνει τα μαλλιά, ξεπλένεται εύκολα και μπορώ να το χρησιμοποιήσω από τη ρίζα ως τις άκρες. Είναι το νέο μου μυστικό ομορφιάς! Μάλιστα, η σύνθεσή του στοχεύει έξυπνα στα φθαρμένα σημεία και χαρίζει δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Ό,τι ακριβώς χρειάζομαι για να αποκτήσω ξανά υγιή μαλλιά από άκρη σε άκρη!

Αν έχετε ταλαιπωρήσει κι εσείς αρκετά τα μαλλιά σας με συνεχόμενες αλλαγές όπως κι εγώ, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Και μη ξεχνάτε! Το καλοκαίρι καταφθάνει και το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, είναι λαμπερά και υγιή μαλλιά για να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ!

Mπες κι εσύ στο www.dokimaseto.gr και ανακάλυψε τα πιο καινοτόμα προϊόντα της P&G

Καλή σας μέρα!