Ξεκίνα το σαββατοκύριακό σου με μία βόλτα στα μαγαζιά... Ο λόγος;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ξεκίνα το σαββατοκύριακό σου με μία βόλτα στα μαγαζιά... Ο λόγος;

Τρεις νέες ευωδιές μόλις έφτασαν στα ράφια τους και πραγματικά πρέπει να τις δοκιμάσεις!

Ένα νέο οσφρητικό κεφάλαιο έρχεται από τον οίκο Miu Miu με το νέο άρωμα L’Eau Rosée Eau de Toilette για όλα τα κορίτσια που πρεσβεύουν τη φιλοσοφία του “girls just wanna have fun!”.

packshot

Το κορίτσι του οίκου Miu Miu, ανά πάσα στιγμή γυρνάει την πλάτη στην καθημερινότητα, αλλάζει τα πλάνα της και θέτει η ίδια τους κανόνες για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Το άρωμα που φοράει εκπέμπει σύγχρονη ενέργεια και ταυτόχρονα αντανακλά διαχρονικότητα.

Ο οίκος Miu Miu αγκαλιάζει και παράλληλα προκαλεί τους κανόνες από τους οποίους προέρχονται αυτές οι ειδυλλιακές συνθήκες. Το άρωμα L’Eau Rosée, με τις μυρωδιές που φέρει, μας υπενθυμίζει πως η πολυπλοκότητα και οι αντιφάσεις της θηλυκότητας παραμένουν τόσο ρομαντικές, όσο τα κλασικά κινηματογραφικά αρχέτυπα.

PARADIS DE NR PACKSHOT CHANT DEXTASE ETUI FACE BD

O Oίκος Nina Ricci ανοίγει τις πόρτες του σε έναν ξεχωριστό παράδεισο: ένα φανταστικό κήπο, ένα σύμπαν γεμάτο χρώματα και θαύματα, όπως ένα αληθινό όνειρο. Όλα είναι φανταστικά σε αυτή την πολυτελή όαση. Ένα πλήθος από παραμυθένια πλάσματα όπως νεράιδες, κατοικούν στην καρδιά μιας αξιοθαύμαστης φύσης. Ένα πτηνό αφήνει ένα εξωτικό άρωμα στο πέρασμά του. Μια ακαταμάχητα ελκυστική γοργόνα γοητεύει με το μελωδικό της τραγούδι. Χαρούμενες νύμφες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι τόσοι πολλοί οι χαρακτήρες που συμβολίζουν τα εμβληματικά αρώματα του Οίκου Nina Ricci.

ADT LTD EDITION 2018 EDT 50ML