Το ρεαλιστικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να ετοιμαστείς για την παραλία!

Το ρεαλιστικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να ετοιμαστείς για την παραλία!

Μερικές ημέρες, όμως, αρκούν για να δεις τη διαφορά

Πάει ένας περίπου χρόνος από τότε που έδωσες στον εαυτό σου την υπόσχεση ότι η πρώτη εξόρμηση του 2018 στην παραλία θα σε έβρισκε… πανέτοιμη. Ναι, ήσουν αποφασισμένη να γραφτείς στο γυμναστήριο, να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να φροντίσεις την επιδερμίδα σου.

Λίγο πριν την πρώτη σου καλοκαιρινή βουτιά, ωστόσο, συνειδητοποίησες ότι έκανες όσα είχες υποσχεθεί αλλά… όχι στον βαθμό που χρειαζόταν. Η κυτταρίτιδα δεν εξαφανίστηκε και η σιλουέτα σου κάθε άλλο παρά καλοσχηματισμένη και σφιχτή δείχνει!

Προτού τα «βάψεις μαύρα», δείξε κατανόηση στον εαυτό σου και αποδέξου το γεγονός ότι… θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Μερικές ημέρες, όμως, αρκούν για να δεις τη διαφορά. Άρχισε, λοιπόν, να καταστρώνεις ένα αποτελεσματικό και ρεαλιστικό σχέδιο που μπορεί να σου εγγυηθεί ότι φέτος στην πλαζ, η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στα ύψη. Μερικά special tips όσον αφορά στην άσκηση, τη διατροφή και τα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

BEATIFIC 2

Τι να «κόψεις» και τι να προσθέσεις

Αν θέλεις να σμιλεύσεις άμεσα το κορμί σου για την παραλία, άρχισε αλλάζοντας από σήμερα τη διατροφή σου. Υπάρχουν ορισμένες τροφές που καλό είναι να «κοπούν» ή να περιοριστούν, όπως για παράδειγμα το αλάτι που προκαλεί κατακράτηση υγρών, σε φουσκώνει και κάνει την κυτταρίτιδά σου να φαίνεται πιο έντονα. Καλό είναι, επίσης, να κόψεις τα αναψυκτικά και να περιορίσεις το αλκοόλ!

Αντιθέτως, φρόντισε να βάλεις στη διατροφή σου τροφές ολικής αλέσεως, φρούτα και λαχανικά που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου. Το πράσινο τσάι, το μπρόκολο και το πιπέρι καγιέν (ω, ναι) συγκαταλέγονται, επίσης, στα τρόφιμα που φέρονται να συμβάλλουν στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς ότι το ζητούμενο ΔΕΝ είναι να χάσεις τις καμπύλες σου, αλλά να τις σμιλεύσεις!

BEATIFIC 3

Χρησιμοποίησε το κατάλληλο ιατρικό προϊόν

Γνωρίζεις ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα, τα οποία υπόσχονται να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα σε χρόνο «ντετέ». Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως τα περισσότερα από αυτά σπάνια φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πώς, λοιπόν, θα μπορέσεις να βρεις το προϊόν που θα «δουλέψει» για εσένα; Εμείς μένουμε και… επιμένουμε στα ιατρικά καλλυντικά και συγκεκριμένα, σε εκείνα που περιέχουν συστατικά τα οποία γνωρίζουμε ότι καταπολεμούν αποδεδειγμένα την κυτταρίτιδα και έχουν αδυνατιστικά οφέλη*. Ένα από τα προϊόντα που «τιμούμε» καθόλη τη διάρκεια του χρόνου από την ημέρα που το ανακαλύψαμε είναι το Beatific Slim Sculptor, ένα ξεχωριστό προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε από ιατρούς του Ομίλου Υγεία.

Πρόκειται για μια κρέμα που προσφέρει εντατικό αδυνάτισμα και λείανση, χάρη στα δραστικά και φυσικά συστατικά που περιέχει: Από φύκια μέχρι πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς και σπόρους παπαρούνας! Δοκίμασέ το και σε λίγές ημέρες θα δεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού να μειώνεται, το πάχος να περιορίζεται, τη σιλουέτα σου να αποκτά πιο καλοσχηματισμένη εμφάνιση και την επιδερμίδα σου να γίνεται πιο βελούδινη και ελαστική.

BEATIFIC 4

Extra tip: Καλό είναι να απλώνεις την κρέμα σου το βράδυ, όταν και η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι το Beatific Slim Sculptor βασίζει τη δράση του στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Ενδυνάμωσε τους μύες σου

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε: Το να χάσεις γρήγορα τα περιττά κιλά δεν θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την όψη του σώματός σου. Στην πραγματικότητα, για να διώξεις την κυτταρίτιδα θα πρέπει να ιδρώσεις λιγάκι και κυρίως, να δώσεις έμφαση στη μυϊκή ενδυνάμωση! Γιατί; Διότι ενδυναμώνοντας τους μύες σου, θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις τα στρώματα λίπους κάτω από το δέρμα σου με μυϊκό ιστό.

Αν πιστεύεις πως είναι πλέον αργά, για να κάνεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο, προσπάθησε να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο σου χρόνο. Για παράδειγμα, αντί να ξαπλώνεις κάθε βραδύ στον καναπέ για να παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά, δοκίμασε να… πέφτεις στο πάτωμα και να γυμνάζεσαι βλέποντας ένα από τα δεκάδες χιλιάδες διασκεδαστικά προγράμματα γυμναστικής που υπάρχουν δωρεάν στο YouTube. Έστω και 20 λεπτά την ημέρα αρκούν για να δεις σύντομα τη διαφορά!

BEATIFIC 5

Μην ξεχνάς το μασάζ

Τέλος, καλό είναι να έχεις κατά νου πως το μασάζ (είτε με τα χέρια είτε με κάποιο ειδικό βουρτσάκι) στα προβληματικά σημεία μπορεί να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποίησε την κρέμα που προτείναμε και θα δεις πως σε συνδυασμό με το μασάζ, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

BEATIFIC 6

*Το αδυνατιστικό αποτέλεσμα συνιστάται σε δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος υπό την εφαρμογή με κυκλικό μασάζ και δεν αφορά σε μείωση του βάρους

Η σειρά Beatific διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr