Τα πιο θαυματουργά βότανα της φύσης στα μαλλιά μου

Δέσποινα Καμπούρη
Τα πιο θαυματουργά βότανα της φύσης στα μαλλιά μου

Τα τελευταία χρόνια και κυρίως από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι περισσότερο με την ομορφιά, εκτίμησα τα φυσικά προϊόντα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Πιστεύω στη δύναμη της φύσης και είμαι υπέρ σε οτιδήποτε είναι ή παραπέμπει σε φυσικό και όχι επιτηδευμένο. Από το καθημερινό make up μιας γυναίκας, μέχρι το hair look της.

Ξέρω ότι μπορεί κάποιοι να το εκλάβουν ως έναν ξεπερασμένο ρομαντισμό που κατά τη γνώμη των πολλών δεν συνάδει με την εξέλιξη της βιομηχανίας της ομορφιάς, όμως για εμένα πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το κομμάτι, παίζει και το γεγονός ότι κάποιες εταιρίες καλλυντικών, σέβονται τον πλανήτη και τα ζώα και αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν πειράματα σε αυτά προκειμένου να λανσάρουν στην αγορά τα νέα τους προϊόντα.

Τέτοιες εταιρίες λοιπόν, όχι μόνο τις υποστηρίζω, αλλά και τις επικροτώ.

Σήμερα θα σας γράψω για τα μαλλιά μου. Για πολλά χρόνια δεν έβαφα τα μαλλιά μου. Το γεγονός ότι μεσολάβησαν δύο εγκυμοσύνες βέβαια, συνετέλεσε σε αυτό. Το προηγούμενο καλοκαίρι, αποφάσισα να κάνω μία μεγάλη αλλαγή για τα δικά μου δεδομένα. Για πρώτη φορά χρησιμοποίησα ντεκαπάζ προκειμένου να πετύχω κάποια ξανοίγματα που πίστευα ότι θα μου ταιριάζουν. Δυστυχώς το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν με δικαίωσε, αλλά τα μαλλιά μου για πρώτη φορά στη ζωή μου, ένιωσα ότι υπέστησαν σοβαρή ζημιά. Κάηκαν οι άκρες, γέμισαν ψαλίδα και παρότι τα έκοψα αρκετά, δεν επανήλθαν.

photo2

Αναζήτησα φυσικούς τρόπους επανόρθωσης. Τι θα μπορούσε να τα ζωντανέψει ξανά; Θα έκανα ό,τι χρειαζόταν. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ. Γιατί η γνωριμία μου με την Fresh Line μετράει χρόνια.

Έψαξα για μία φυσική σειρά που όχι μόνο δε θα επιβάρυνε τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά μου, αλλά που θα τα ξαναζωντάνευε.

Μέσα από εννέα εξειδικευμένες σειρές περιποίησης μαλλιών που βασίζονται σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές και την ελληνική βοτανοθεραπεία, προϊόντα μαλλιών που είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα από καρπούς, φρούτα και βότανα, βιταμίνες, βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρα που προσφέρουν μαλακτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα μαλλιά και στο τριχωτό, κατέληξα στη σειρά ΕΡΑΤΩ.

Δεν είναι μόνο το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου που σε κατακλύζει από το πρώτο λούσιμο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα που σου χαρίζει αφού από την πρώτη κιόλας χρήση νιώθεις να γίνεται επανόρθωση και ενυδάτωση στα κατεστραμμένα μαλλιά.

Είναι σημαντικό βέβαια να σας αναφέρω ότι σε όλες τις συνταγές της Fresh Line χρησιμοποιούνται φυσικοί αφριστικοί παράγοντες με ήπια καθαριστική δράση, που σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού, ενώ το νερό σε όλες τις συνταγές έχει αντικατασταθεί με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης. Επίσης δεν περιέχουν Parabens, σιλικόνη, προπυλενογλυκόλη, SLS, SLES, πετροχημικά, ορυκτέλαια, φθαλικά, GMOs και φυσικά… συστατικά δοκιμασμένα σε ζώα!

Η σειρά ΕΡΑΤΩ που επέλεξα (σαμπουάν-conditioner-λάδι-serum-μάσκα), περιέχει ελληνικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο και σανταλόξυλο, συστατικά που θρέφουν και αναδομούν τα μαλλιά, ενώ προσφέρει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

Αν θες κι εσύ να αλλάξεις συνήθειες και να πετύχεις πιο… φυσικό αποτέλεσμα, δοκίμασέ τα κι εσύ! Και θα με θυμηθείς!