Queenettes Love: Αυτά είναι τα προϊόντα χειλιών που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Queenettes Love: Αυτά είναι τα προϊόντα χειλιών που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Έχουμε πάθει μία κάποια εμμονή.

Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο λέγοντας πως, η αρχική ιδέα ήταν να πει ή κάθε Queenette ποιο είναι το must have κόκκινο κραγιόν της για το καλοκαίρι. Αφορμή για αυτό στάθηκε η παρακάτω φωτογραφία που ΕΠΡΕΠΕ κάπως να αξιοποιήσουμε.

kragion queenettes

Η ιδέα ναυάγησε πολύ σύντομα αφού μόλις 2 queenettes φορούν κόκκινο κραγιόν. Δύο δεν φορούν κραγιόν ούτε για να σώσουν τη ζωή τους, μία πειραματίζεται με όλα τα χρώματα εκεί έξω, μία ακόμα φοράει μόνο nude και η αρχηγός μας αγαπά το ροζ… Κάπως έτσι καταλήξαμε να μοιραζόμαστε τα προϊόντα χειλιών που αγαπάμε και όταν λέμε αγαπάμε εννοούμε έχουμε πάθει κανονική εμμονή. Η Δέσποινα Καμπούρη αγαπά το Bobbi Brown Crushed Lip Color στην απόχρωση Crush γιατί «Κάνει τα χείλη να μοιάζουν δαγκωμένα, πολύ φυσικά και ζουμερά».

DESPOINA LIPSTICK

Η Ερμιόνη Σαρρή λατρεύει το Maybelline New York SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Ruler γιατί «Μπορεί να μην καπνίζω αλλά τρώω και το συγκεκριμένο δεν φεύγει με τίποτα. Είναι κόκκινο κραγιόν που δεν χρειάζεται ρετούς».

ERMIONI LIPSTICK

Η Γωγώ Φούντα λατρεύει το Lano Lips 101 Ointment Multi-Balm Coconutter γιατί «Από μικρή ήμουν αγοροκόριτσο». Εδώ να πούμε πως το συγκεκριμένο lip balm είναι άχρωμο, ελαφρώς γυαλιστερό και πολύ ενυδατικό.

GWGW LIPSTICK

Η Διονυσία Καλαποθαράκου λατρεύει το Dolce & Gabbana Cream Lipstick στην απόχρωση Bellissima γιατί «Ε…το φοράει και η Monica Belucci. H Monica ξέρει. Ακούμε τη Monica».

DIONISIA LIPSTICK

Η Νάνσυ Μητσοστέργιου λατρεύει το NYX Lip Lingerie στην απόχρωση Νο 6 γιατί «Πειραματίζομαι με τα χρώματα στα χείλη και το καφέ trend για καλοκαίρι μου άρεσε πολύ».

NANCY LIPSTICK

Η Κατέρινα Πατούλια λατρεύει το Erre Due Waterproof Lip Designer στην απόχρωση Νο 201 γιατί «Όταν έχεις παιδιά δεν προλαβαίνεις να βαφτείς και το συγκεκριμένο μολύβι είναι αδιάβροχο άρα δεν φεύγει, άρα δεν χρειάζεται ρετούς πάλι καλά που προλαβαίνω αυτό».

KATERINA LIPSTICK

Η Χριστίνα Χρόνη λατρεύει το The Body Shop Coconut Lip Butter γιατί «Έχω εμμονή με οτιδήποτε μυρίζει καρύδα και δεν θα με δεις ΠΟΤΕ με κραγιόν. Ναι, είμαι beauty editor, τι;».

CHRISTINA LIPSTICK

Πες μας και εσύ ποιο είναι το προϊόν για τα χείλη που θα λιώσεις φέτος το καλοκαίρι!

Διάβασε ακόμα:

Κάνε αυτό το χτένισμα πριν κοιμηθείς απόψε και θα ξυπνήσεις με beach waves!

Oh WOW! Δες τι έκανε η αγαπημένη μας nail artist με μία κορδέλα Chanel!

Εχμ… Σχεδόν δεν τολμάμε να γράψουμε αυτό που διαβάσαμε για τα σπυράκια!