10 λόγοι για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dry shampoo

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 λόγοι για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dry shampoo

Είναι ένα προϊόν περιποίησης αλλά ΚΑΙ styling και έχει δεκάδες χρήσεις

Το dry shampoo είναι ένα από τα πλέον σωτήρια προϊόντα που μπορείς να έχεις στο νεσεσέρ σου. Μπορεί να νομίζεις πως είναι ένα νέο προϊόν, που έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το dry shampoo έγινε απλά διάσημο τα τελευταία χρόνια αλλά… υπάρχει εδώ και δεκαετίες! Η Klorane ήταν η εταιρία που δημιούργησε το πρώτο dry shampoo το 1971 και έκτοτε, παραμένει το νούμερο ένα σε πωλήσεις! Συγκεκριμένα, ένα Klorane Dry Shampoo πωλείται κάθε 8 δευτερόλεπτα στον κόσμο! Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι το αγαπημένο μας αλλά δεν το λατρεύουμε μόνο γιατί μπορεί να μας χαρίσει καθαρά μαλλιά, χωρίς νερό σε 2 λεπτά. Έχει δεκάδες χρήσεις και παρακάτω θα σου εξηγήσουμε τους δέκα λόγους για τους οποίους πρέπει και εσύ να βάλεις το Klorane dry shampoo στην καθημερινή σου περιποίηση ΤΩΡΑ! Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε…

IMG 6629

#1 Καθαρά μαλλιά
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Το Klorane Dry Shampoo μπορεί να σου χαρίσει καθαρά μαλλιά με ένα ψέκασμα, χωρίς νερό και σε μόλις 2 λεπτά. Απλά ψεκάζεις στη ρίζα των μαλλιών σου από απόσταση 30 εκατοστών, περιμένεις μισό λεπτό και έπειτα χτενίζεις με τη βούρτσα ή απλά με τα δάχτυλά σου. Άμεσα τα μαλλιά σου δείχνουν πιο φρέσκα, πιο καθαρά και τα αισθάνεσαι σαφώς πιο ανάλαφρα.

#2 Βοηθά στη μάχη ενάντια στη λιπαρότητα
Το Klorane dry shampoo σου επιτρέπει να… αναβάλλεις το λούσιμο φρεσκάροντας τις τούφες σου άμεσα. Μακροπρόθεσμα ωστόσο, η παράταση του διαστήματος ανάμεσα στα λουσίματα, μπορεί να γίνει η σωτηρία σου από τη λιπαρότητα. Βλέπεις, όσο συχνότερα λούζεις τα λιπαρά μαλλιά, τόσο εκείνα γίνονται πιο λιπαρά. Η έκκριση σμήγματος στην οποία οφείλεται η λιπαρότητα ουσιαστικά «αποσυντονίζεται» και το σώμα σου νομίζει πως πρέπει να παράγει περισσότερη. Χρησιμοποιώντας το Klorane Dry Shampoo ανάμεσα στα λουσίματα επαναφέρεις την ισορροπία.

Shp sec ortie teinte ouvert sac a dos droit monde print et digital jusquΖ 072020 copy

#3 Ρύθμιση της λιπαρότητας
Ναι, το Korane dry shampoo δεν σε βοηθά μόνο να δώσεις μάχη ενάντια στη λιπαρότητα αλλά και να τη ρυθμίσεις. Εκτός από το κλασικό Klorane Dry Shampoo υπάρχει και το Klorane Dry Shampoo Oil Control. Περιέχει εκχύλισμα τσουκνίδας (όπως το θρυλικό σαμπουάν ενάντια στη λιπαρότητα της Klorane) και έτσι βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας άμεσα, ιδιαίτερα αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά. Ένα ψέκασμα στη ρίζα αρκεί για να διατηρηθούν τα μαλλιά σου φρέσκα όλη την ημέρα… και την επόμενη!

#4 Έλεγχος του φριζαρίσματος
Να κάτι ακόμα που σίγουρα δεν ήξερες! Το Klorane Dry Shampoo μπορεί να σε σώσει από το φριζάρισμα που σε ταλαιπωρεί τον χειμώνα ή και το καλοκαίρι με την υγρασία. Το φριζάρισμα προκύπτει όταν τα λέπια της τρίχας είναι ανασηκωμένα επιτρέποντας έτσι υγρασία από την ατμόσφαιρα να μπει ανάμεσά τους. Ψεκάζοντας με λίγο Klorane Dry Shampoo όλο το κεφάλι, είσαι βέβαιη πως το προϊόν θα απορροφήσει όλη την υγρασία και έτσι τα λέπια της τρίχας δεν θα ανασηκωθούν και τα μαλλιά σου δεν θα φριζάρουν!

IMG 6627

#5 Άμεσος όγκος
Αν νόμιζες πως το Klorane Dry Shampoo είναι απλά ένα προϊόν περιποίησης κάνεις μεγάλο λάθος! Είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο styling! Άμεσα, μπορεί να δώσει όγκο ακόμα και στα πιο άτονα, λεπτά μαλλιά. Απλά ψέκασε στη ρίζα από απόσταση 30 εκατοστών και στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σου έτσι ώστε να πάει παντού το προϊόν. Άμεσα, οι ρίζες ανασηκώνονται και τα μαλλιά αποκτούν XXL όγκο. Και αν φοβάσαι για τα λευκά υπολείμματα στα σκούρα μαλλιά σου, μάθε πως υπάρχει το Klorane Dry Shampoo με χρώμα και δεν φαίνεται καθόλου!

#6 Πιο πλούσια up dos
Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια και λεπτά, τότε τα up do σου ίσως να μην δείχνουν και τόσο πλούσια. Η μία λύση για να κάνεις το χτένισμά σου να αποκτήσει όγκο είναι το μπομπάρι αλλά εμείς έχουμε μία άλλη, λιγότερο περίπλοκη λύση! Ψεκάζοντας μόνο τα μήκη των μαλλιών σου με Klorane Dry Shampoo, δίνεις στην τρίχα πλούσιο όγκο και ένταση και έτσι όλοι οι κότσοι σου γίνονται αυτόματα πιο large.

26 01

#7 Υφή και χαρακτήρας
Όπως είπαμε, τα λεπτά μαλλιά είτε είναι ίσια, σπαστά ή και σγουρά, δείχνουν άτονα. Δεν έχουν κίνηση ούτε και χαρακτήρα άρα δεν αντανακλούν την προσωπικότητά σου! Ψεκάζοντάς τα (ακόμα και όταν είναι φρεσκολουσμένα) με λίγο Klorane Dry Shampoo, αυτόματα τους δίνεις κίνηση, υφή και χαρακτήρα. Όλα όσα τους έλειπαν δηλαδή!

#8 Υπέροχο κράτημα
Πόσες φορές δεν έχεις θελήσει να πλέξεις boxer braids ή μία απλή κοτσίδα στο πλάι, μόνο και μόνο για να παιδευτείς επειδή τα μαλλιά σου γλιστρούν και δεν στέκονται όπως στα tutorials που βλέπεις στο YouTube; Μην απαντήσεις, ξέρουμε: Άπειρες! Η λύση που προτείνουν κάποιοι είναι να κάνεις τις κοτσίδες σου μαλλιά άλουστα έτσι ώστε να έχεις καλύτερο κράτημα. Εμείς έχουμε μία άλλη πρόταση: Να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λίγο Klorane Dry Shampoo και να απολαύσεις υπέροχο κράτημα και απόλυτο έλεγχο στο πλέξιμό σου.

#9 Το τέλειο ίσιωμα
Ένα tip που σίγουρα δεν έχεις ακούσει και αφορά το ίσιωμα των μαλλιών περιλαμβάνει το dry shampoo. Βλέπεις, όταν ισιώνεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, πολλές φορές εκείνα κάθονται τελείως flat και δεν δείχνουν «ζωντανά». Η λύση σε αυτό είναι να προσθέσεις ένα ακόμη βήμα στο ίσιωμα: Το Klorane Dry Shampoo. Αφού τελειώσεις με το ίσιωμά σου, ψέκασε μόνο το κάτω μέρος των μαλλιών με ξηρό σαμπουάν και χτένισε με τη βούρτσα σου. Έπειτα, πέρνα την πρέσα μόνο από το πάνω μέρος των μαλλιών σου για να γυαλίσουν και απόλαυσε ένα τέλειο ίσιωμα με κίνηση, όγκο και χαρακτήρα.

IMG 6625

#10 Αντίο μυρωδιές
Πόσες φορές δεν έχεις επιστρέψει από τη βραδινή σου έξοδο με τα μαλλιά σου να μυρίζουν σαν… τασάκι; Εμείς πολλές! Η τρίχα είναι πορώδης και έτσι απορροφά τις μυρωδιές από το περιβάλλον γι’ αυτό γυρίζεις και τα μαλλιά σου θέλουν λούσιμο παρ’ όλο που μπορεί να λούστηκες πριν να βγεις. Μερικά ψεκάσματα με το Klorane Dry Shampooθα εξαφανίσουν τις μυρωδιές άμεσα και θα κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν φρεσκάδα!

Λοιπόν; Χρειάζεσαι κα άλλους λόγους για να αποκτήσεις το δικό σου Klorane Dry Shampoo; Σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και κάνε δικό σου το best selling dry shampoo με τις δεκάδες χρήσεις